Pages

Saturday, November 4, 2023

كوكي پاى كدوحلوايى


اين كوكى ها رو به عشق پاى يا تارت كدوحلوايي درست كردم. بى نظير شد، به اندازه كافى طعم و عطر كدو و ادويه هاى همراهش رو ميشه حس كرد و بيش از حد هم شيرين نيست.
🍁🍂

مواد اولیه :
شکر قهوه اى ١/٢ پيمانه
آرد ٢،١/٣ پيمانه
وانيل ١ قاشق چايخورى
نمك ١/٤ قاشق چايخورى

براى پركردن شيرينى :
پوره كدوحلوايي ١/٢ پيمانه
شيرعسلى ١/٣ پيمانه
شكرقهوه اى ٢ قاشق سوپخورى
آرد ٢ قاشق چايخورى
زرده تخم مرغ ١ عدد
دارچين ١/٤ قاشق چايخورى
زنجبيل ١/٨ قاشق چايخورى
ميخك ١/٨ قاشق چايخورى
جوزهندى نوك چاقو

برای شروع کره كه به دماى محيط رسيده و نرم شده رو با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری مخلوط میکنیم تا کاملا کرمی شکل بشه. وانيل رو اضافه میکنیم. آرد و نمك رو الک و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه. آرد بیشتری اضافه نمیکنیم. خمیر کمی چسبناک ممکنه باشه, داخل یخچال که بره حل میش.


خمیر رو کمی باز میکنیم و در پلاستیک قرار میدیم. 1ساعت داخل یخچال میگذاریم.
بعد از استراحت بین دو تا نایلون یا کاغذ شیرینی پزی خمير رو با کمک وردنه باز میکنیم, با ضخامت ۵ تا ۶ میلیمتر.
قالب زدن رو طبق عکس انجام بدید. من از قالب ٤،٥ و ٣،٥ سانت استفاده كردم. کاترها رو هربار در ارد بزنید تا به خمیر نچسبه.


خمير بالايى رو با كمى فشار روى خمير پايه فيكس ميكنيم. روی سینی فر که کاغذ شیرینی پزی گذاشتید بچينيد و داخل يخچال ٢٠ دقيقه استراحت بديد تا فرم خمير حفظ بشه.
فر رو باید از قبل با حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت روشن ميكنيم تا گرم بشه.


مواد داخل پاى رو باهم مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه. شيرينى مواد رو بچشيد، اگر كدو شيرين نباشه شايد لازم باشه مقدار شكر رو بيشتر كنيد.
داخل كوكى ها رو از مخلوط كدوحلوايى پر كنيد طورى كه لب به لب پر بشه. براى ١٢-١١ دقيقه بپزيد. 


بعد از پخت زمان بديد تا خنك بشه و از سينى خارج كنيد. قبل از سرو هم حتما چند ساعت استراحت كرده باشه.
براى سرو كمى پودرقند روشون بپاشيد يا با خامه فرم گرفته يه شكوفه روى هر كوكى بزنيد.



بپزيد و از پاييزتون لذت ببرید ... .........




No comments:

Post a Comment