Pages

Thursday, September 12, 2013

پای کدوحلوایی


کم کم باید به استقبال پائیز بریم، این روزا دمای هوا خیلی متغیر شده، یه روزی هوای 38 درجه و رطوبت بالای 90%، یه روز باد خنک و بارون و طوفان و رعد و برق. یعنی این شهر کلا تکلیفش با خودش معلوم نیست :-)
دسرهای خوشمزه همیشه میچسبند، مثل همیشه کنار دوستان گلم. حیف که از خانواده خیلی دورم و نمیتونم براشون آشپزی کنم :-(

مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
پوره کدوحلوائی 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
خامه 3/4 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
میخک 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
نشاسته ذرت 1/2 قاشق سوپخوری

برای خمیر:

برای خامه:
خامه 2/3 پیمانه
ماست پرچرب 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 2 تا 3 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 چایخوری


Wednesday, September 4, 2013

سس دارچین گرم


این سس خیلی سادست و مکمل خوبیه برای دسرهایی که همراه سیب و گلابی تهیه میشند، به خصوص پای سیب.

مواد لازم:
آب 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1،1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری

پای سیب



پای سیب یه دسر ساده و پر طرفداره که فرمهای متفاوتی از اون وجود داره؛ انگلیسی، سوئدی، آمریکایی، هلندی، ولی پایه کار همیشه یکی هست و تفاوت هاشون خیلی کوچیکه مثل استفاده از دارچین، آبلیمو و... و میتونه همراه بستنی یا خامه سرو بشه.

مواد لازم:
سیب 6 عدد
آرد 2 قاشق سوپخوری
شکر سفید 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
دارچین 1  قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8  قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 2  قاشق سوپخوری
کره 2 قاشق سوپخوری


برای روی پای:
تخم مرغ
کنجد (صرفا برای تزئین، تو دستور اصلی نیست )


برای خمیر:
از دستور خمیر پای، فرمول 2 استفاده میکنیم.

Monday, September 2, 2013

نان گردو و عسل


این نون ساده میتونم بگم خیلی سالمه چون از آرد سبوسدار داخلش استفاده شده و از عسل برای شیرینیش.

مواد لازم:
گردو خرد شده 1 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
آرد 1،1/2 پیمانه
آرد سبوسدار 1/4 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ

برای روی نان:
گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
عسل 3 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری

Sunday, September 1, 2013

کیک خامه و توت فرنگی




یه کیک تابستونی، مناسب یه دورهمی دوستانه و یه آخر هفته تابستونی :-)



مواد لازم :
آرد 1،1/3 پیمانه (160 گرم)
کره 1/3 پیمانه (75 گرم)
شکر 2/3 پیمانه (150 گرم)
خامه ترش 1/2 پیمانه
توت فرنگی خرد شده 1،1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

برای روی کیک:
خامه 35%
پودر شکر
وانیل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...