Pages

Thursday, February 14, 2013

کیک سیب و نارگیل


برای این کیک از سیب رنده شده استفاده میشه، به همین دلیل هم مغز کیک خیلی نرمه.

مواد لازم:

آرد 1 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
شکر 1/2 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
ماست 1/2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 6 قاشق سوپخوری
سیب 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوزهندی 1 پینچ

نارگیل پرک یا خلال برای روی کیک


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با هم میزنیم و روغن و ماست رو یکی یکی اضافه میکنیم.
در ظرف دیگه ای تمام مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و در 2 تا 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
آخر از همه پودرنارگیل و سیب که رنده درشت زدیم مخلوط میکنیم.


کف و دیواره قالب رو چرب و مواد رو داخلش میریزیم.
برای روی کیک از نارگیل خلالی یا پرک استفاده میکنیم که طی پخت گریل میشه و خوش طعم. روی کیک میپاشیم و کیک رو مدت 45 تا 50 دقیقه بسته به سایز قالب در فر قرار میدیم.
اگه از قالبهای مینی و کوچک استفاده کردیم زمان خیلی کمتر میشه.


بعد از پخت 10 تا 15 دقیقه زمان میدیم تا کیک خنک بشه و از قالب خارجش میکنیم تا کاملا سرد بشه.


نوش جان ............. 


12 comments:

  1. دستت درد نکنه عاطفه جان ، ترکیبش رو خیلی دوست دارم ، نوش جونتون

    ReplyDelete
  2. آخ جون بازم نارگیل،دستتون درد نکنه عاطفه جون.من امروز پلو نارگیل که شما دستورش رو داده بودید درست کردم. اما وقتی از شیر نارگیل آماده استفاده کردم هیچ ذره ی نارگیلی توش نبود که باقی بمونه ،ما اینجا خامه ای نارگیل هم داریم که داخل اون ذرات نارگیل هست .ولی از اونجایی که من نارگیل تازه رنده شده داشتم شیر نارگیلم که حسابی غلیظ شد اون رو بهش اضافه کردم و گذاشتم که آبش کاملا تموم بشه و نارگیل ها سرخ بشنو برنج رو اضافه کردم و تف دادم و بعد آب و نمک و فقط یه قاشق شکر قهوه ای و کمی زعفران و از کشمش هم استفاده نکردم.ولی خیلی طعم خوبی داشت .طعم روغن نارگیل و تکه های نارگیل رو خیلی دوست داشتم.من کلا عاشق نارگیلم.
    این کیکتون هم خیلی خوشمزه به نظر میاد ،من از کیک های نرم و مرطوب خیلی خوشم میاد ،ترکیب نارگیل و سیب باید عالی باشه.باید به زودی امتحانش کنم

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam azizam
      kare khubi kardi
      manam emtahan mikonam raveshet ro
      vaghean nargili mishe
      inke migi nargilesh kame vaghean hamine
      maghsud bishtar ine ke berenj ba shire va roghane nargil mipaze
      tu axi ke manam gozashtam moshakhase kamelan
      ke nesbate nargil be polo vaghean kame
      vali khob dasturesh hamintorie
      va chizi ke dustam pokhte bud avali bar baram
      va dasturayi ke tu net khundam hamahun hamintorian
      nooshe joonet be har hal
      be nazare man ashpazi kamelan salighe va zaeghe hastesh
      va oon chizi ke behet maze va lezat mide
      mibakhshi fingilish neveshtam
      alan be fonte farsi dastresi nadaram
      :-)

      Delete
    2. خواهش می کنم عاطفه جون ،حق با شماست که آشپزی بسته به ذائقه و سلیقه هستش ، مهم اینه که از ایده ی جدید به روش خودت استفاده کنی و یه غذای جدید امتحان کنی.می دونید من وقتی شیر نارگیلم غلیظ شد فکر کردم جون مثل خامه ی نارگیل ذره نداشت مثل مال شما نمی شه که قهوه ای و برشته بود ،فکر کردم هیچی ازش نمی مونه و همش تبخیر می شه اما اگه بیشتر صبر می کردم می شد.یهو به فکرم رسید که از نارگیل رنده شده ای که دارم استفاده کنم و برای من که عاشق نارگیلم خیلی خوب بود و چون شیرین هم نبود بقیه هم دوست داشتن.خیلی ممنون از دستور و ایده ای که به من دادید

      Delete
  3. اومممممم به به عالییییی عزیزم .

    ReplyDelete
  4. Goοԁ day! ӏ know this is kindа off toρіc but Ι'd figured I'ԁ ask.

    Would you be interestеd in exсhanging links oг maybe guest writing a blog аrticle or
    viсe-ѵeгѕа? My blog
    goes ovеr a lot of the ѕame topics аs уοurs anԁ Ӏ beliеve we сould greatly benefіt fгom each othеr.
    Ιf yοu are interested feel fгeе to ѕend mе an emаil.
    I look foгward to hearing from yοu! Gгеаt blog by
    the way!

    Feel frеe to surf tο mу wеbраge :: Your Domain Name

    ReplyDelete
  5. عاطفه جون ،من امروز این کیک رو پختم واقعا عالی بود ،دستتون درد نکنه.خیلی خوشمزس و من خیلی نارگیل های برشته ی روش رو دوست دارم و مقدار شکرش واقعا به اندازه بود .من دوست ندارم کیک یا شیرینی خیلی شیرین باشه یا بهتره بگم کم شیرین تر دوسنت دارم ولی این کیک همه چیزش عالی بود.با این حال که من یه اشتباهی کردم و آبی که از رنده شدن سیب در اومده بود خالی کردم و در تتیجه خمیرم روان نبود، نتیجه ی کار عالی شد.

    ReplyDelete
  6. به به چقدر خوشمزه شده دستت درد نکنه

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...