Pages

Sunday, May 26, 2013

بیسکویت توری


بلاخره بعد از غیبتی عظمی فرصت شد تا بیام سراغ خوشمزه خونه و یه دستور جدید بگذارم.
این بیسکوئیت خوشمزه موارد استفاده زیادی داره و تا چند دقیقه بعد از پخت قابل شکل دادنه. برای مزه بیشتر من از تخم کدو استفاده کردم که میشه با مغزهای دیگه مثل تخم آفتابگردان، بادام پرک و سایر مغزهای خرد شده جایگزینش کرد. مزه زنجبیل هم با تخم کدو هماهنگه و میشه ادویه دیگه مثل دارچین یا هل رو جانشینش کرد.

مواد لازم:

کره 1/4 پیمانه
شکر  1/3 پیمانه
آرد  1/2 پیمانه
تخم کدو  1/4 پیمانه
1/4 پیمانه corn syrup 
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری

فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره، شکر و corn syrup  رو با هم روی حرارت متوسط میگذاریم تا گرم و شکر کاملا حل بشه.



وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برمیداریم. آرد رو اضافه و با همزن دستی فلزی مخلوط میکنیم تا آرد هم حل بشه. تخم کدو و زنجبیل رو اضافه میکنیم.


با قاشق غذاخوری از مواد رو برداشته و روی سینی فر که کاغذ روغنی روش پهن شده قرار میدیم.

*اندازه بیسکوئیتها بزرگه و اگه به تنهایی قراره استفاده بشند میتونیم از قاشق کوچکتری استفاده کنیم.

هر بار فقط 6 تا بیسکوئیت در سینی و با فاصله، نه بیشتر. چون حین پخت روی سینی پخش میشند.


مدت حدودا 10 دقیقه داخل فر میپزیم.


بیسکوئیتها رو اگر به همین شکل خواستیم استفاده کنیم که 2 دقیقه ای صبر میکنیم تا خنک بشند و از سینی خارج میکنیم. بعد از اینکه کاملا سرد شدند، برای نگداری بهتره کاغذ روغنی بینشون قرار بدیم که اگه احیانا جای گرمی باشند به هم نچسبند.

همونطور که گفتم بیسکوئیت بلافاصله بعد از پخت و تا گرمه قابل شکل دادنه. من به شکل کاسه درشون آوردم تا برای سرو بستنی ازشون استفاده کنم.
برای اینکار بیسکوئیتهای گرم رو پشت لیوان قرار میدیم و(چون خیلی داغه) با یه دستمال نخی اطرافش رو به پائین خم میکنیم، البته نه اونقدری خم که بعد از سرد شدن نتونیم لیوان رو ازشون خارج کنیم.


زمان میدیم تا سرد بشه و از لیوان جدا میکنیم. من از لیوانهای یه بار مصرف استفاده کردم چون دیواره قابل انعطاف دارند و راحت از بیسکوئیت جدا میشند.


یادمون باشه که این کاسه های خوراکی همونطور که از اسمش معلومه توری و سوراخدار میشند.


مثل همیشه تاکید میکنم که :
درست کنید و در کنار خانواده و دوستانتون لذت ببرید :-)


4 comments:

  1. وای عاطفه جون ،دستتون درد نکنه .من خیلی این بیسکویت های توری رو دوست دارم البته همیشه اون مغزی رو که استفاده می کنند مثل بادوم یا گردو خوردش می کنن .ولی با نخمه ی درسته خیلی جالب شده .البته با کنجد هم درستش می کنن.خیلی هم اتکار جالبیه که به شکل کاسه در آوردینشون.من خودم تا حالا اینو درست نکردم باید امتحانش کنم.
    امیدوارم شما هم در کنار خانواده و دوستانتون شاد باشید.

    ReplyDelete
  2. salam arefe jan
    man taze ba siteton ashna shodam va khili khoshhalam.in biskoyithay tori khili khoshmaze hast vaki man har ja dastoresho didam ba podr badam ast.hala soal man in hast ke mitonim dar in halat ma az tokhme estefade nokonim?yani ba inkeh badom nadare va tokhme narizim hanoz khoshmaze hast ba tashakor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام ستاره جون
      عاطفه هستم
      خوش اومدی به خوشمزه خونه عزیز
      بدون تخمه هم خیلی خوب میشه
      من همیشه ساده درست کرده بودم
      این بار اول بود دستوری دیدم با تخمه
      به نظرم جالب اومد
      و درست کردم
      :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...