Pages

Monday, August 5, 2013

کوکوی اسفناج و کوفته ریزه مرغ




این کوکوی خوشمزه هم بیشتر یه ایده خوبه که میتونه با گوشت و سبزیجات دیگه جایگزین بشه.

برای کوکو:

اسفناج
پیازچه
تخم مرغ
سیر
نمک - فلفل
زرشک

برای کوفته قلقلی:

مرغ چرخ شده
نمک - فلفل سیاه - ادویه
پودر سوخاری
جعفری ریز شده



مرغ چرخ شده رو هم با نمک و فلفل و ادویه ای که که دوست داریم مخلوط میکنیم. من پودر پاپریکای دودی اضافه کردم.
مرغ چرخ شده خیلی نرمه و چسبندست. کمی پودر سوخاری اضافه میکنیم تا چسبندگیش کم بشه. زیاد اگه اضافه کنیم گوشت بعد از پخت خشک میشه. کمی جعفری خشک یا سبزیجات معطر دیگه ریز خرد شده هم مخلوط میکنیم.
کوفته ریزه هامون رو قلقلی میکنیم و آماده کنار میگذاریم.

اسفناج رو خرد میکنیم. چند ساقه پیازچه رو هم خرد میکنیم، هم پیاز سفیدش و هم برگهای سبزش رو.
همراه تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
مواد کوکو رو داخل تابه حاوی روغن داغ میریزیم و صاف میکنیم. با قاشق مواد کو کو رو کنار میکشیم و کوفته ها رو لابلای مواد کوکو میچینیم. شعله رو روی متوسط میگذاریم و در تابه رو میبندیم تا کمی بپزه و خودش رو بگیره.




خودش رو که گرفت برش میگردونیم و بدون در طرفش دیگش رو هم سرخ میکنیم.
ضخامت کوکو و کوفته ها باید هماهنگ باشه تا کوفته ها داخل کوکو پنهان نشند.
زرشک رو هم جداگونه سرخ میکنیم و روش میدیم.
کوکو نازکه و زرشک رو توش نریخم تا موقع سرخ شدن زیر رو روی کوکو نسوزه.




نوش جون ... ..............

8 comments:

  1. che idee ghashangi kheili ham khoshgel shode va hatman tamesh ham aliiii hast dastetun dard nakone baraze in dasture khub

    ReplyDelete
    Replies
    1. خواهش میکنم عزیز :-)

      Delete
  2. وای عاطفه جون ،این خیلی باحاله .خیلی از این ایده خوشم اومد و ترکیب اسفناج و پیازجه هم خیلی خوشمزه می شه .واقعا دستتون درد نکنه و نوش جان

    ReplyDelete
  3. دستتون درد نکنه کوکوی خیلی خوشمزه ای باید باشه حتماً درست می کنم ممنون از تمامی زحماتتون

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. خوب کوکو رو ماشالا همه خانوما خوب بلدند درست کنند
      مثل کوکو سبزیه
      کوفته قلقلیاشم همینطور عزیز
      :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...