Pages

Monday, March 10, 2014

نان موز، عسل و جودوسر




داشتم فکر میکردم چقدر رسیپی با موز گذاشتم، این یکی هم خیلی خوب و خوش خوراکه. کم شیرین و پر از مواد مغذی.

مواد لازم :

آرد 1،1/2 پیمانه
جودوسر پرک 3/4 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
موز متوسط رسیده 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

مثل همیشه فر رو اول کار روشن میکنیم، اینبار با حرارت 325 درجه فارنهایت.

آرد رو با جودوسر پرک، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و ادویه ها مخلوط و کنار میگذاریم.
در کاسه دیگه ای کره رو با شکر قهوه ای هم میزنیم تا کرمی شکل بشه.
تخم مرغ،عسل و ماست رو یکی یکی به مواد اضافه میکنیم.
موزه بهتره حسابی رسیده باشه و روی پوستش لکه های قهوه ای داشته باشه. این نشونه رسیده و شیرین بودنشه. موزها رو با چنگال حسابی له و با مواد دیگه مخلوط میکنیم.

مواد خشک رو در 2 مرحله به مایع نان اضافه میکنیم.

من حدود 2/3 پیمانه بادام خرد شده در پایان کار به خمیر اضافه کردم چون دوست دارم وقتی میخورمش یه چیزایی خرت خرت بره زیر دندونم :-) میتونیم هر مغز دیگه ای رو جایگزینش کنیم ولی نبودش هم چیزی از مزه خوب نون کم نمیکنه.


کف قالب نون رو با کره چرب میکنیم. مواد رو در قالب میریزیم و روش رو کمی جودوسر میپاشیم.
مدت 60 تا 70 دقیقه در فر گرم میپزیمش.
پس از پخت 10 دقیقه ای زمان میدیم تا خنک شه، بعد از قالب خارجش میکنیم.


من 1/2 رسیپی رو درست کردم و کلیه مواد اولیه نصف شدند. به همین دلیل ارتفاع نون کم شده.



نوش جون ... ..............
source:milkandcerealblog.wordpress.com

2 comments:

  1. سلام، دستتون درد نكنه براى اين رسيپ، درست كردم، الان براى صبونه دارم مى خورم، ولى بيشتر شبيه كيك هستش نه نون، يعنى خيلى شيرينه. بازم مرسى

    ReplyDelete
    Replies
    1. چون مغذی تر از کیک هاست و مناسبه برای صبحانه نون بهش میگن و اینکه در قالب مستطیل نون پخته میشه که البته زیاد مهم نیست و تو هر قالبی میشه
      شخصا با پنیر خامه ای یا خامه یا کره بادوم زمینی خیلی مزشو دوست دارم
      نوش جونتون
      :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...