این پفکهای کنجدی خوشمزه، درست کردنشون خیلی راحته, با حداقل مواد درست میشه و زمان بر نیست.
مواد لازم:
کنجد 4 قاشق سوپخوری
کنجد سیاه 1 قاشق سوپخوری
پودر قند 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
این شیرینی ها رو چندین بار با دستور شف طیبه عزیز درست کردم که میتونید دستورش رو در کارگاه آشپزسازی ببینید. البته من یه ذره دستکاریش کردم.
فر رو با 350 درجه فارنهایت باید گرم کنیم.
زرده، وانیل و پودر قند رو با هم میزنیم تا جایی که رنگ زرده کاملا روشن بشه. کنجد رو اضافه و مخلوط میکنیم.
میشه از کنجد سیاه استفاده نکرد و 5 قاشق کنجد معمولی استفاده کرد. صرفا خواستم خوشکلش کنم :-)
به کپسولهای کاغذی کوچک نیاز داریم که معمولا برای شکلات یا مینی کاپ کیک استفاده میشند. کپسولها رو تا نیمه از مواد میریزیم و داخل سینی میچینیم. نیازی به سینی مخصوص مافین نیست, داخل سینی معمولی فر کنار هم قرارشون میدیم.
شیرینیمون پف میکنه, کپسولها رو پر نمیکنیم تا سر ریز نشند.
شیرینیمون پف میکنه, کپسولها رو پر نمیکنیم تا سر ریز نشند.
شیرینیها رو 15 دقیقه داخل فر میپزیم.
این مقدار مواد فقط 8 یا 9 تا پفک کنجدی بهمون میده. پس به تعدادی که نیاز داریم میزان مواد رو چند برابر میکنیم.
نوش جونتون ...........
اینا رو خیلیییییییی دوست دارم..چند ماه پیش تصادفی این دستور رو اونجا دیدم و هر سری خواستم درست کنم یه چیزی شد که نشد !!!!!
ReplyDeleteالان که گذاشتی خیلی دلم خواست یه دونه با این چای می خوردم...خیلی عالیه عاطفه جون..دستت طلا
کار نیم ساعتم نیست
Deleteزودی درست میشه هانی جون
خیلی خوب شده نوش جونتون ، من یه بار این رو درست کردم اما راضی نبودم ، دقیقا هم همین شکلی شده بود ، اصلا اونطور که باید وسطش ترد و پخته نبود ، اما مال تو خیلی خوب شده ، نوششش جونتون دوستم
ReplyDeleteمرسی عزیزم
Deleteنمیدونم والا مادر
نکنه سفیده هم زده بودی توش ؟
اونجوری خوب نمیشه چون
امتحان کردم
به به دستت دردنکنه عاطفه جون امروزم که یکشنبس و منمن سرم درد میکنه برای اینجور چیزا باید همین امروز درست کنم که به قول یکی از دوستان با چای بزنم بربدن
ReplyDeleteنوش جون گلم
Deleteکار نیم ساعتم نیست
زودی حاضر میشه
زودی هم خورده میشه
:-)
*** نوش جونتون عاطفه جون
ReplyDeleteفدات دوست گلم
Delete:-)
عاطفه جون عالییییییییی عزیزم . خیلی هم عکسهای خوشگلی ازشون گرفتی عزیزم . دستت درد نکنه عزیزم .
ReplyDeleteسلام عاطفه جون. تازه با وبلاگ قشنگت آشنا شدم. خیلی متنوع و جالبه. از این به بعد بیشتر سر می زنم. ممنون عزیزم
ReplyDeleteممنون عزیز
Deleteخیلی خوش اومدی
منم خوشحال میشم از نظرات استفاده کنم
:-)
دستت دردنکنه عزیزم, به نظر خیلی خوشمزه میان
ReplyDeleteممنون عزیزم
Deleteمرسی عزیزم که این دم عیدی برامون دستور پختن این شیرینی خشمزه و بی دردسر رو گذاشتی برای ما که دور از ایران و شیرینیهای خوشمزه ایرانی هستیم خیلی عالیه:)) مرسی عاطفه جون
ReplyDeleteنوش جونت بشه عزیزم
Delete:-)