Pages

Sunday, December 8, 2013

کیک کدوحلوایی و چیزکیک


خیلی از دستورهایی که مینویسم یاداور لحظات خوبی هستند برام. این یکی هم همینطور. یه روز خوب با دوستانم.

برای کیک:
آرد 1،3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1،1/2 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
گردو 3/4 پیمانه
کره 6 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ

برای چیزکیک:
پنیر خامه ای (فیلادلفیا) 350 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 6 قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری



روش تهیه پوره کدوحلوائی رو در دستوری جداگانه توضیح دادم. آماده کردنش خیلی راحته. باقی دستورهای مربوط به کدوحلوائی رو هم یه نگاهی بندازید که همشون خوشمزند :-)

خوب مثل همیشه فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
تمام مواد خشک رو به جز گردو با هم مخلوط و کنار میگذاریم.
در کاسه دیگه ای کره و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا کرمی شکل بشه. تخم مرغها، شیر و پوره کدوحلوائی رو دونه دونه و با چند ثانیه فاصله با مواد مخلوط میکنیم.
مواد خشک رو در 2 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم، در آخر هم گردو خرد شده. گردو رو میتونیم با مغزهای دیگه هم جایگزین کنیم.
به یک قالب 13×9 اینچ نیاز داریم. کف و دیواره هاش رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی پهن میکنیم.اگر از فویل استفاده کردیم که اون هم باید چرب بشه.
قالب مورد نظرمون بهتره که بزرگتر از این نباشه ولی میشه از قالب کمی کوچکتر و با اشکال دیگه هم استفاده کرد که باعث میشه کیک و لایه چیزکیک روش ضخیمتر بشند.


برای لایه چیزکیک بهتره پنیرخامه ای رو زودتر از یخچال دراورده باشیم تا به دمای محیط رسیده باشه. تمام مواد رو با همزن مخلوط میکنیم.

مایع کیک رو در قالب پهن و سطحش رو صاف میکنیم. مایع چیزکیک رو روش میریزیم و صافش میکنیم. من با سر چاقو یه کمی روش رو هم زدم. میتونیم یه کمی مواد رو زیر و رو کنیم تا لایه های کیک و چیزکیک درهم برند که اینطوری دیگه 2 لایه کاملا جدا نخواهیم داشت. اون هم زیبایی خودش رو داره.


مدت 30 دقیقه داخل فر گرم شده کیک رو میپزیم. یادمون باشه اگر قالب کوچکتر و ضخامت کیک بیشتر باشه زمان پخت میتونه بیشتر بشه. بعد از نیم ساعت بهتره پختش رو چک کنیم.


بعد از پخت یک تا 2 ساعت داخل یخچال نگهداری میکنیم.


کیکی با این ابعاد رو به 24 قسمت مساوی برش میزنیم.


در آخرین مرحله هم از میل کردنش همراه کسانی که دوستشون داریم حسابی لذت میبریم :-)


source:mybakingaddiction.com


6 comments:

  1. به به دو تا ترکیب خوشمزه با هم دستتون درد نکنه از این دستور خوب و نوش جانننن

    ReplyDelete
  2. merc ...asheghe pumkinam

    ReplyDelete
  3. سلام و با تشکر از دستورات خیلی خوبتون
    من قالب فلزی با این سایز ندارم،میشه توی ظرف پیرکس این کیک رو درست کرد؟ و اگر میشه زمان پختش تغییر میکنه؟
    ممنون

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام لیلی جان
      با پیرکس هم میشه
      فقط کاغذ روغنی فراموش نشه
      بسته به ضخامت کیک زمانش تغییر میکنه
      همون حدودای 30 دقیقه چک کنید که پخته یا نه

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...