Pages

Wednesday, March 4, 2015

نان پارکِر


نان پارکر یه نون لقمه ای کره ای خوشمزست. کره در این رسیپی بافت نون رو نرم میکنه در عین حال روی نون حسابی برشته میشه.


مواد اولیه :
مایه خمیر 2،1/4 قاشق چایخوری
آرد 3،3/4 تا 4 پیمانه
آب ولرم 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
شکر 2 سوپخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد

برای روی نان:
کره 1/4 پیمانه
نمک دریا (دانه درشت)


برای شروع آب ولرم رو با مایه خمیر و شکر مخلوط میکنیم و زمان میدیم تا مایه خمیر عمل بیاد.
شیر رو گرم میکنیم. نمیخوایم جوش بیاد فقط گرم بشه تا بتونه کره رو آب کنه.
از روی حرارت برمیداریم و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کره کاملا مایع بشه.
نمک، مایه خمیر و تخم مرغ رو به شیر اضافه میکنیم. تخم مرغ رو که ریختیم مدام هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه و تخم مرغ پخته نشه.

آرد رو کم کم اضافه میکنیم. اگه از آرد all-purpose استفاده کنیم همین مقدار که گفتم کافیه اگر نه مطمئنا مقدارش تغییر میکنه. هم میزنیم و خمیر رو از اطراف جمع میکنیم. خمیر رو با آرد زیاد سفتش نمیکنیم. هرچی سبکتر و نرمتر باشه کیفیت نونمون بهتر میشه.
سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو 10 دقیقه ورز میدیم.
کف کاسه ای رو با 2 قطره روغن چرب میکنیم و خمیر رو داخلش میگذاریم. روش رو میپوشونیم و یه گوشه میگذاریم تا پف کنه، برای 1 تا 1 ساعت و نیم.


به یک قالب یا سینی فر با ابعاد 9 در 13 اینچ (23 در 33 سانتیمتر) احتیاج داریم. کف قالب رو کمی چرب میکنیم. 1/4 پیمانه هم کره داریم برای لابلای نونها که آب میکنیم و کنار میگذاریم.
خمیر آماده رو 4 قسمت میکنیم. هر قسمت از خمیر رو با وردنه باز میکنیم، یه مستطیل تقریبا 6 در 12 اینچ (15 در 30 سانتیمتر). بعد مستطیل رو از طول و عرض به 3 قسمت برش میزنیم.
9 تکه خمیر داریم. از کره آب کرده با قلم مو روی یک سطح خمیر میمالیم و تا میزنیم، طوری که سطح کره مالی شده به سمت داخل باشه. این کار رو با دونه دونه خمیر ها انجام میدیم و یکی یکی کنار هم داخل سینی میچینیم، هر 9 تا خمیر رو در یک ردیف.


یه کمی کره باید باقی بمونه برای رومال نون.
روی سینی رو در این مرحله میپوشونیم و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم.
فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
در نهایت روی خمیرها رو کمی کره میمالیم، خیلی کم نمک دانه درشت میپاشیم و داخل فر میگذاریم.


25 تا 35 دقیقه زمان میدیم تا بپزه و طلایی بشه.
به خاطر کره مالی، بعد از پخت تکه های نان خیلی راحت از هم جدا میشند.


وای عطرش عالیه .... یه قاشق مربا فقط کم داره که بذاریش وسط نون :) به به
بلافاصله بعد پخت نونهام برام مهمون یهویی اومد و من کنار غذای یهوییم نونها رو سرو کردم. جاتون خالی ی ی ی ی ی ی


source:portuguesegirlcooks.com

3 comments:

  1. ظاهرش که عالیه معلومه که مزشم باید عالی باشه.میشه روی 9 تیکه خمیر کره که مالیدیم روی کره پودر شکر و دارچین بپاشیم بعد تا بزنیم روی نونم به جای نمک شکر بپاشیم تا نون رو بعنوان یه نوع شیرینی استفاده کنیم. ممنون میشم جوابمو بدین

    ReplyDelete
    Replies
    1. راستش امتحان نکردم ولی نباید بد بشه. فقط در مواد اولیه به جای ۲ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری بریزید. درست کردید نتیجه رو به من هم بگید مهشید جان :)

      Delete
  2. hatman,dorost kardam baraton ax ham mifrestam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...