Pages

Thursday, May 28, 2015

بیسکاتی پسته و زعفران


بین ادویه ها زعفران و دارچین رو از همه بیشتر دوست دارم. جفتشون معجزه میکنند. حالا فکر کنید یه جایی زعفران باشه پسته نباشه !!! انگاری یه چیزی کمه.


بیسکاتی هم که معرف حضورتون هست. بیسکویت ایتالیایی که دو مرحله پخت داره و به خاطر خشک بودن کنار چای خیلی میچسبه. البته بیسکاتی های من در واقع مینی بیسکاتی هستند.

مواد اولیه:

تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۳,۱/۴ پیمانه
پسته ۱ پیمانه
زعفران دام کرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری 
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری


فر رو با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه. 
پسته خام رو داخل تابه کمی بو میدیم. اینکار عطر و بوی پسته رو چند برابر میکنه. نیمی از پسته رو خرد میکنیم البته درشت, نیم دیگه رو میگذاریم درسته باقی بمونه. از پسته پوست دار استفاده کردم تا عطر بیشتری داشته باشه.


کره و تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشند. کره رو با شکر مخلوط میکنیم تا نرم و کرمی بشه. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم. بعد زعفرون که اگه غلیظ باشه اینقدری که گفتم کافیه. 

آرد, نمک و بکینگ پودر رو در ظرف دیگه ای جدا گونه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. در آخر هم پسته رو اضافه میکنیم.
بعد از اضافه کردن آرد مواد رو فقط اونقدری مخلوط میکنیم که گلوله ای از آرد باقی نمونه, زیاد مخلوط کردنش خمیر رو سفت میکنه.


خوب اگر می خوایم بیسکاتی سایز بزرگ باشه که کل خمیر رو لوله میکنیم اگر مثل من بیسکاتی های کوچکتر میخوایم خمیر رو دو قسمت میکنیم. خمیر رو لوله میکنیم داخل سینی روی کاغذ شیرینی پزی قرار میدیم. روی خمیر رو با دست فشار میدیم تا صاف بشه, ضخامت خمیر حدودا ۲ سانتیمتر باشه خوبه.
داخل فر میگذاریم برای ۳۰ دقیقه تا بپزه.


از فر که خارج کردیم ۱۵ دقیقه زمان میدیم تا خنک بشه.
با چاقوی نان که لبه دندونه ای داره برش میزنیم, برش ها معمولا باید ۲ تا ۲,۵ سانتی باشه. ولی خوب بسته به سلیقه خودمون داره. چون بعد پخت خیلی خشک میشه اگه ضخامتش کمتر باشه خوردنش راحت تره. برای بیسکاتی های من که کوچیک تر هستن شاید ۱ تا ۱,۵ سانتیمتر بهتر بود.

بیسکاتی ها رو دونه دونه به پهلو برمیگردونم روی سینی, ۵ تا ۶ دقیقه داخل فر میگذاریم تا برشته بشه, بعد به طرف دیگه بر میگردونم و دوباره ۵ تا ۶ دقیقه داخل فر.


نوش جون ... ...........


6 comments:

  1. خیلی خوشمزه بنظر میرسه، حتما‌امتحان میکنم . مرسی برای دستورای خوبت عاطفه جون

    ReplyDelete
    Replies
    1. لطف داری ناهید جان :)

      Delete
  2. خیلی عالیه عاطفه جون ، دستتون درد نکنه . من عاشق بیسکاتی هستم و حق با شماست ترکیب پسته با زعفران افسانه ایه

    ReplyDelete
  3. Asheghe in biscotti ham man! alan miram dorost mikonam:)

    ReplyDelete
  4. Atefe joon mamnoon az postetoon man dirooz blogetoono didam o noone tokhme morghitoono dorost kardam va alan in biskatio dorsot kardam faghat ye soal, bara man bade pokht tarake troosh kheili bozorgtar o amightar shod az chi mitoone bashe???

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam samaneh jaan
      khob chon khamire khoshki dareh tarak khordanesh normal hast
      vali shayad khamiri keh dorost kardi ziad khoshk shodeh
      ya ard ziad budeh
      ya ageh andazeh giri mavad avalieh daghigh budeh shayad ziad ham zadi
      chon mesle khamir keik nabayad ziad ham bokhoreh
      chon khamir seft misheh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...