Pages

Wednesday, June 24, 2015

بستنی لیچی


نمیدونم چقدر میوه لیچی رو میشناسید, گیاه بومی جنوب چین که امروزه در چندین کشور گرمسیر و مناطق حاره کشت میشه. یه میوه سفید و شیرین داخل یه پوسته قرمز خاردار که به مرور زمان قرمزیش رو از دست میده.
مزش رو خیلی دوست دارم چون وقتی میخوریش آخر مزش مثل مزه گل و گلاب میمونه, وای خیلی عالیه :)

مواد لازم:

شیر 1/4 پیمانه
خامه 35%, 2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
پوره لیچی 2 پیمانه 
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری 



خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا جایی که خامه کمی سفت بشه ولی نه اونقدری که چربی کره در بیاد. شیر رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم. در نهایت آبلیمو و میوه رو که له کردیم.

بخش عمده میوه لیچی رو آب تشکیل میده و وقتی میوه رو پوره میکنید یه پوره بسیار آبکی تحویل میگیرد. به همین دلیل هم مقدار شیری که به بستنی اضافه کردم خیلی کمه.


بستنی رو داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت در میاریم و دوباره با همزن میزنیم. اینکار رو چند بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ قابل مشاهده نباشند توش.
این در صورتی هست که ماشین بستنی ساز در دسترس نباشه.
با این وجود دیدید که درست کردنش چقدر راحته.


نکته آخر اینکه برای هر پیمانه پوره لیچی تقریبا 20 عدد لیچی متوسط لازم داریم.
نوش جون ... .........


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...