برای درست کردن این بستنی چی لازم داریم :
آناناس خرد شده 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
خامه 35%, 1،1/2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بهتره از آناناس تازه استفاده کنیم، رسیده و شیرین باشه. اگه در دسترس نبود با کمپوت آناناس هم میشه ولی از مقدار شکر کم کنید و مایع بستنی رو حتما بچشید که خیلی شیرین نشه.
شکر قهوه ای هم انتخاب مناسبی برای این بستنیه و فقط روی رنگش تاثیر میگذاره.
میوه خرد شده رو همراه شکر داخل قابلمه میریزیم و یه ربعی زمان میدیم تا آب بندازه. بعد برای 20 دقیقه با آب خودش میپزیم. با بلندر پوره میکنیم تا یکدست بشه و صبر میکنیم تا سرد بشه.
شکر قهوه ای هم انتخاب مناسبی برای این بستنیه و فقط روی رنگش تاثیر میگذاره.
میوه خرد شده رو همراه شکر داخل قابلمه میریزیم و یه ربعی زمان میدیم تا آب بندازه. بعد برای 20 دقیقه با آب خودش میپزیم. با بلندر پوره میکنیم تا یکدست بشه و صبر میکنیم تا سرد بشه.
خامه رو با همزن میزنیم تا سفت بشه. زیاد از حد هم نمیزنیم که کره از خامه جدا میشه. شیر و وانیل رو اضافه میکنیم. پوره آناناس رو اضافه و هم میزنیم.
بستنی رو داخل ظرف دردار ریخته و داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت در میاریم و دوباره با همزن میزنیم. اینکار رو چند بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ قابل مشاهده نباشند توش. برای هم زدنش از دستگاه غذاساز هم میتونیم استفاده کنیم.
این در صورتی هست که ماشین بستنی ساز در دسترس نباشه.
No comments:
Post a Comment