Pages

Saturday, April 8, 2017

نان سیب، هویج و کدو سبز


اینکه به این مدل کیک میگیم نون یا لوف، دلیل اول اینکه کم شیرین هست، دوم اینکه معمولا از کیک مغذی تره، و همینطور در قالب مستطیل نون پخته میشه.
برای وعده ناشتایی یا عصرونه خیلی مناسبند، مخصوصا این یکی که کلی چیزای خوشمزه و ادویه توش داره.

مواد اولیه:

آرد 1،3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/4 پیمانه (من از روغن آووکادو استفاده کردم)
کدو سبز رنده شده 1 عدد درشت
هویج رنده شده 1 عدد درشت
سیب خرد شده 1 عدد درشت
گردو خرد شده 2/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سبوس 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری



فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کدو سبز و هویج رو با رنده درشت رنده میزنیم. سیب و گردو رو هم ریز خرد میکنیم.

آرد و سایر مواد خشک رو به جز شکر مخلوط و کنار میگذاریم.

تخم مرغ و شکر قهوه ای رو مخلوط میکنیم تا شکر از هم باز و داخل تخم مرغ حل بشه. بعد روغن مایع و آبلیمو رو اضافه میکنیم. 
کدو و هویج رنده شده به علاوه نیمی از سیب و گردو رو اضافه میکنیم.بعد مواد خشک رو در 2 مرحله اضافه و مخلوط میکنیم. در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.


مواد این نون یا کیک غلیظه و این کاملا طبیعیه چون سیب و هویج و کدوی تازه حین پخت رطوبتشون رو به مواد میدهند و در نهایت بافت نرمی به کیک میده.

قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم. مواد رو داخل قالب میریزیم و باقی سیب و گردو رو روش میپاشیم. برای 55 تا 65 دقیقه داخل فر گرم میپزیم، که البته این زمان پخت خیلی بستگی به سایز قالب و ضخامت کیک داره. من مواد رو دو قسمت کردم. همونطور که مشخصه ضخامتشون کم شده و زمان پخت کمتر شد. 



بعد از پخت حدود ۱۰ دقیقه استراحت میدیم. از قالب خارج میکنیم تا کامل خنک بشه و برای نگهداریش حتما داخل یخچال قرار میدیم.

برای سرو میتونید روش رو کمی پودر قند هم بپاشید.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...