Pages

Tuesday, February 20, 2018

کوکی ارده و کنجد


خوب نزدیک عیده و بساط شیرینی پزی دوباره به پا میشه. طعم ارده در این شیرینی عالیه.

مواد اولیه :

آرد 1،1/4 پیمانه
ارده 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کنجد 1/3 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
کره 140 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ



فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.

کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم تا سبک و نرم و کرمی شکل بشه. عصاره وانیل رو اضافه میکنیم، بعد ارده. ارده رو قبل از پیمونه کردن خوب هم میزنیم چون معمولا ته نشین میشه و روغنش بالا می ایسته.

آرد، نشاسته، بکینگ پودر و نمک رو همراه 2 قاشق سوپخوری کنجد جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم، میتونیم از کنجد سیاه هم استفاده کنیم که داخل شیرینی مشخص تر باشه.اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز خوردنش هم خوب نیست چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.


خمیر رو یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.

روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه قاشق چایخوری پر برمیداریم و گرد میکنیم. داخل باقی کنجد میغلطونیم. من دو قاشق از کنجد رو با کنجد سیاه جایگزین کردم.
شیرینی ها رو با فاصله کنار هم میچینیم تا حین پخت به هم نچسبند.


برای 12 تا 15 دقیقه داخل فر گرم میپزیم.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...