Pages

Monday, March 5, 2018

توپی نارگیلی


ایشون از هفت سین سال گذشته جامونده بودن، خوشمزه نازنینم مظلوم واقع شده و با وجود اینکه این همه کم دردسر و آسون و درعین حال خوشمزست ولی مونده بوده آخر صف :)

مواد اولیه:

پودر نارگیل 250 گرم
پودر قند 250 گرم
سفیده تخم مرغ 5 عدد
عصاره نارگیل یا وانیل 1/2 قاشق چایخوری



یعنی شیرینی از این آسون تر نداریم. نگاه نکنید کلی عکس گذاشتم، توضیحاتش فقط چند خط و کوتاهه.

اول از همه سفیده های تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی دربیان. سفیده احتیاج زیاد به حجیم شدن نداره. عصاره نارگیل یا وانیل رو همراه پودرقند اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا پودرقند خوب حل بشه در سفیده و گلوله ای باقی نمونه.


پودر نارگیل رو هم اضافه میکنیم. اینکه میگم پودر نارگیل، نه اینکه واقعا پودری باشه، اون موقع دیگه میشه آرد نارگیل. اینجا منظور نارگیل ریز خرد شده هست که معمولا در سایزهای خیلی ریز تا رنده شده میشه پیداش کرد. من از نوع خیلی ریزش استفاده کردم.

از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برمیداریم، گلوله میکنیم و روی کاغذ شیرینی پزی داخل سینی فر میچینیم. سایزشون کمی بزرگتر از فندق میشه.


فر رو باید حداقل از 20 دقیقه زودتر بگذاریم گرم بشه، با حرارت 400 درجه فارنهایت. شیرینی ها رو برای 12 تا 15 دقیقه میگذاریم بپزند. من راس 12 دقیقه برشون داشتم، برای اینکه طلایی بشند باید بیشتر زمان بدید. اگر میخواید مثل عکس داخل کتاب کامل طلایی بشند میتونید شیرینی رو با مود convect بپزید.

بعد از خنک شدن کامل، شیرینی ها رو در ظرف دردار و یخچال نگه میداریم. این شیرینی در هوای آزاد خیلی زود خشک میشه.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...