Pages

Wednesday, April 4, 2018

کوکی پسته و رز


مواد اولیه:

کره 1 پیمانه (227 گرم)
آرد 2،1/4 پیمانه
پودر قند 3/4 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
پسته خرد شده 1/2 پیمانه
گلاب 2 قاشق سوپخوری
گل رز 2 قاشق سوپخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری



کره باید به دمای محیط رسیده باشه.
برای ارد هم از آرد چند منظوره all purpose flour باید استفاده بشه.

اول از همه کره رو با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری هم میزنیم تا کره سبک و نرم و کرمی شکل بشه. پودر هل و گلاب رو اضافه میکنیم.

آرد و نمک رو جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز نمیدیم چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.


پسته خرد شده و گلبرگهای رز خشک رو اضافه میکنیم. بهتره پسته رو قبل از خرد کردن کمی بو بدیم که باعث میشه طعمش قویتر بشه. گل رز رو هم سعی کنید کمی خرد کنید تا داخل خمیر پخش بشه.

در نهایت خمیر رو دو قسمت میکنیم و هرکدوم رو لوله میکنیم و داخل سلفون میپیچیم. میتونیم خمیر رو با کمک سلفون لوله کنیم. دو طرف سلفون رو فیکس میکنیم و یخچال میگذاریم تا ۱ ساعت خمیر استراحت کنه.

روش تهیه کوکی مرمری رو ببینید. روش مشابهی رو استفاده کردم و یکی از خمیرها رو از کناره ها صاف کردم تا بعد از برش مربع شکل بشه.


بعد از 1 ساعت لوله خمیری رو برشهای 6 تا 7 میلیمتری (1/4 اینچ) میزنیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار میدیم.
فر رو باید از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت 13 - 12 دقیقه داخل فر میگذاریمشون.
از فر که درشون آوردیم 1 دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.


این شیرینی های خوشمزه رو اول بار برای یلدای گذشته، و در ادامه برای تولد خودم و همینطور در ایام عید پختم که هر دفعه زودی ناپدید شدند.
نوش جان ن ن ن ن ن ن ن ن ن 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...