Pages

Tuesday, June 26, 2012

کیک وارونه کیوی


از اونجایی که کیک کیوی مورد پسند واقع شد کیک وارونش رو هم درست کردم.

مواد لازم:

شیر 2/3 پیمانه
آرد 2 پیمانه
کره 2/3 پیمانه
شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
تخم مرغ  2 عدد
رنده پوست لیمو 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
کیوی 6 عدد

مقداری کره و شکر سفید



فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
کره و شکر قهوه ای رو مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم همراه  رنده پوست لیمو  و اینقدری با هم زن میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه. شیر رو هم مخلوط میکنیم.


آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین رو توی ظرف دیگه ای مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم.
2 تا از کیوی ها رو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم. داخل مایع کیک میریزیم و  با قاشق مخلوطش میکنیم.


کف و دیواره های قالب رو کاملا با کره چرب میکنیم ، مقداری شکر سفید داخل قالب ریخته و با چرخوندن قالب تمام کف و دیواره ها رو به شکر آغشته میکنیم. هرچی لایه شکر ضخیم تر باشه کارامل بیشتری تولید میشه (مخصوصا کف قالب خیلی مهمه). تو این مرحلست که باید بگم در مصرف کره صرفه جویی نکنید چون احتمال چسبیدن میوه به قالب رو کم میکنه.

بقیه کیوی ها رو پوست میگیریم و حلقه حلقه میکنیم و کف قالب میچینیم. میتونیم دیواره های قالب رو هم کیوی بچینیم.
من چون مواد کیکم نصف بود و قالبم کوچک، دیواره ها رو هم چیدم.


مایع کیک رو روی کیویها میریزیم و داخل فر میگذاریم، به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه.



بعد از پخت باید بلافاصله قالب داغ رو روی ظرفی برگردونید تا کیک خارج بشه. چون شکرها اطراف کیک کارامل شدند و با سرد شدن به قالب میچسبند.


گوارای وجود ....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...