Pages

Tuesday, June 26, 2012

کیک وارونه کیوی


از اونجایی که کیک کیوی مورد پسند واقع شد کیک وارونش رو هم درست کردم.

مواد لازم:

شیر 2/3 پیمانه
آرد 2 پیمانه
کره 2/3 پیمانه 
شکر 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
تخم مرغ  2 عدد
رنده پوست لیمو 2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 3 قاشق سوپخوری 
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1،1/2 قاشق چایخوری
کیوی 6 عدد

مقداری کره و شکر سفید



فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
کره, رنده پوست لیمو, شکر و شکر قهوه ای رو مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم همراه  وانیل  و اینقدری با هم زن میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه.
1/4 از ارد رو اضافه و مخلوط میکنیم, بعد شیر. آب لیمو رو هم حین هم زدن اضافه میکنیم.


باقی آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین رو توی ظرف دیگه ای مخلوط میکنیم و در 2 مرحله به مواد اضافه میکنیم.
2 تا از کیوی ها رو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم. داخل مایع کیک میریزیم و  با قاشق مخلوطش میکنیم.
فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.


کف و دیواره های قالب رو کاملا با کره چرب میکنیم ، مقداری شکر سفید داخل قالب ریخته و با چرخوندن قالب تمام کف رو به شکر آغشته میکنیم. هرچی لایه شکر ضخیم تر باشه کارامل بیشتری تولید میشه. تو این مرحلست که باید بگم در مصرف کره صرفه جویی نکنید چون احتمال چسبیدن میوه به قالب رو کم میکنه.

بقیه کیوی ها رو پوست میگیریم و حلقه حلقه میکنیم و کف قالب میچینیم. میتونیم دیواره های قالب رو هم کیوی بچینیم. در این صورت دیواره ها رو هم شکر پاشی کنید. 


مایع کیک رو روی کیویها میریزیم و داخل فر میگذاریم، به مدت 70 - 60 دقیقه. زمان پخت کاملا بستگی به اندازه قالب داره, برای یه قالب نرمال ۹ اینچی این زمان کافیه .

من کیک رو داخل ۲ تا قالب کوچکتر پختم که یکیش رفت منزل دوست, حدود 45 دقیقه کافی بود.



بعد از پخت باید بلافاصله قالب داغ رو روی ظرفی برگردونید تا کیک خارج بشه. چون شکرها اطراف کیک کارامل شدند و با سرد شدن به قالب میچسبند.


گوارای وجود ....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...