Pages

Tuesday, April 30, 2013

پتاژ سیب زمینی


دستور پتاژ شلغم رو به تازگی گذاشته بودم. همونطور که گفتم پایه همه پتاژها یکیه. با سبزیجات یا حبوبات مختلف هم میشه تهیش کرد مانند هویج، بروکلی، کرفس، کلم، چغندر، سیب زمینی ... قارچ، اسفناج، ... لپه و غیره و ذالک.

مواد لازم:

سیب زمینی 500 گرم
پیاز 50 گرم
کرفس 50 گرم
تره فرنگی 50 گرم
کره 50 گرم
سیر 1 حبه
آب مرغ 1 لیتر
خامه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک - فلفل
برگ بو


پیاز، کرفس، تره فرنگی، سیر و سیب زمینی رو درشت خرد میکنیم و با کره تفت میدیم، خیلی کم، رنگ سبزیجات نباید عوض شه. اینکار به افزایش طعمشون کمک میکنه.


آب مرغ، برگ بو، نمک و فلفل رو اضافه و زمان میدیم تا بپزند.
بعد از پخت برگ بو رو خارج و همه مواد رو میکس میکنیم و اگه مواد زیاد جوشیده و غلیظ بود یه کمی آب اضافه میکنیم.
در پایان هم خامه رو اضافه و هم میزنیم.

به نظر من خامه هرچی بیشتر، خوشمزه تر  :-)
دیگه سلیقه ایه


یادم نره بگم این سوپ سردش هم خوشمزست البته کمی غلیظ میشه.


3 comments:

  1. دستتون درد نکنه عاطفه جون ،خیلی خوشمزه به نظر میاد باید امتحانش کنم.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ساده و خوشمزست، و غذایی کامل
      :-)

      Delete
  2. دست گلت درد نکنه عاطفه گلی

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...