Pages

Sunday, June 2, 2013

مافین موز و چیپس شکلات


این مافینها رو چند هفته پیش برای یه بازارچه درست کرده بودم که دوستای خوبمون در دانشگاه مک گیل برای کمک به هموطنان زلزله زده راه اندازی کرده بودند. امیدوارم همیشه شاد باشند و خنده رو لباشون باشه، همونطور که خنده رو رو لب بقیه میارند :-)

مواد لازم :

آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن گیاهی 1/2 پیمانه
چیپس شکلات 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
سبوس 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
موز رسیده 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ


برای شروع فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن و گرم میکنیم.

بهتره از موزهای رسیده با پوست لکدار استفاده کنیم چون شیرین ترند. 3 تا از موزها رو با چنگال له میکنیم. چهارمی رو حلقه حلقه میکنیم.

تخم مرغ، شکر قهوه ای و وانیل رو خوب هم میزنیم تا کرمی شکل بشه. روغن، شیر، موز له شده و آبلیموی تازه رو با فاصله به مواد اضافه و هم میزنیم.

مواد خشک رو به جز چیپس شکلات در ظرف دیگه ای مخلوط و در 2 مرحله به مایع اضافه میکنیم. در پایان چیپس شکلات رو میریزیم.


این مقدار مواد 12 تا مافین بهمون میده.
کپسولهای کاغذی مافین رو در قالب قرار داده و از مایع داخلشون میریزیم. کمی از سرشون خالی بمونه تا سرریز نشند. اگه خواستیم مثل مافینهایی که از بیرون میخریم، پفی و تپلی بشند قالبها رو کاملا پر میکنیم ولی قبلش سطح قالب، بینابین مافینها رو کاملا چرب میکنیم تا موقع پف کردن راحت روی سینی باز بشه و بعد از پخت راحت از قالب جدا بشه. در اینصورت تعداد کمتری هم مافین خواهیم داشت.


روی هرکدوم یه برش موز قرار میدیم.
مدت 25 دقیقه در فر میپزیم.


این سر ریز شدن شکلاتی که آب میشه رو تو این مافین خیلی دوست دارم.
به به :-)


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...