Pages

Tuesday, August 4, 2015

مافین بادام و ریکوتا


این مافین مثل مافین هایی که تا الان دستورشون رو گذاشتم حسابی مغذی و پر از مواد غذایی مفید هست.

مواد اولیه لازم برای این مافین:

آرد ۱ پیمانه
پودر بادام ۱ پیمانه
ریکوتا ۱ پیمانه 
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
بادام پارک ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد 
عصاره بادام ۱ قاشق چایخوری 
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری 
نمک ۱ پنچ
میوه دلخواه


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا نرم و کرمی بشه و گلوله ای از شکر قهوه ای باقی نمونه. تخم مرغ  و عصاره بادام رو اضافه میکنیم, بعد پنیر ریکوتا و آب لیمو.


مواد خشک رو هم جداگانه مخلوط و به مایع کیک اضافه می کنیم, به جز بادام پرک. فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.

قالب مافینها رو چرب میکنیم یا کاغذ مخصوصشون رو داخلشون میگذاریم. از مواد داخل قالبها میریزیم. از سرشون کمی خالی بمونه تا وقتی پف کرد، سر ریز نشه از کناره های مافین.
بهتره قبل از پرکردن قالب روی سطح قالب، بینابین مافینها رو هم یه ذره چرب کنیم تا اگه سر ریز شدند به قالب نچسبند.
من چون کاغذهای مافینم بلند بود بیشتر تونستم پرشون کنم. 


به عنوان میوه من از گیلاس استفاده کردم, هر میوه رو میشه جایگزین کرد.
بعد از پر کردن قالب یه گیلاس رو داخل مافین فرو کردم و یکی هم روش گذاشتم, با هسته البته. مواد مافین اونقدری غلیظ نیست که پر از میوه بشه. از میوه های ریز استفاده کنید, اگر نه, یک یا دو برش نازک میوه رو داخل مافین بگذارید طوری که قسمتی از میوه از مافین بیرون باشه.



بادام پرک رو روی مافین میپاشیم, کمی فشار میدیم تا بعد از پخت نریزه.
داخل فر گرم، مدت 22 تا 25 دقیقه میپزیم.
بعد از پخت روی توری میگذاریم تا خنک بشند. با این مقدار مواد ۱۲ تا ۱۳ مافین خواهیم داشت.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...