Pages

Sunday, April 16, 2017

تارت سیب و شیره افرا


مواد اولیه :

خمیر هزارلا 1 عدد ( به انگلیسی puff pastry ,به فرانسه Pâte feuilletée )
سیب 2 یا 3 عدد
شکر 1/2 قاشق سوپخوری
کره 2 قاشق سوپخوری
maple syrup (شیره افرا) 3 قاشق سوپخوری
پودر دارچین
پودر قند




فر رو با دمای 400 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.

خمیری که من ازش استفاده کردم, خمیر آماده ۲۰۰ گرمی هست که باز نشده. از خمیر آماده بازاری استفاده کردم, بهتره خودمون وردنه بکشیم و بازش کنیم. خمیر رو تا قبل از استفاده در یخچال نگه میداریم تا نرم نشه و تغییر شکل نده.
برای باز کردن خمیر اول با وردنه روش فشارهایی میاریم, از بالا تا پایین, بعد همین کار رو از جهت دیگه هم تکرار میکنیم. بعد با کمک وردنه یک بار از بالا به پایین, یکبار از چپ به راست خمیر رو باز میکنیم. آرد پاشی زیر و روی خمیر به راحت وردنه کشیدن خمیر کمک میکنه.
رعایت جهت حرکت وردنه در استفاده از این نوع خمیر خیلی اهمیت داره. کمک میکنه تا لایه های خمیر که با کره از هم جدا شدند حالت خود رو حفظ کنند و حین پخت, خمیر در همه قسمت ها به طور یکسان پف کنه. در غیر اینصورت حالت لایه لایه خمیر در بعضی قسمت ها میشکنه و بعضی قسمت ها خوب ورقه ورقه نمیشه یا خمیر کج میشه.



خمیر رو به اندازه مستطیل 18 در 24 سانتی متر باز میکنیم و کناره های خمیر رو باریک برش میزنیم تا هم مستطیل صاف و صوفی داشته باشیم، هم لبه های خمیر که با وردنه کشیدن رو هم خوابیده از خمیر جدا بشه.
بعد، از یک سانتی متری لبه های خمیر برشهای طولی و عرضی میزنیم (مطابق عکس پایین)، ولی برشها نباید اونقدری عمیق باشند که خمیر رو از هم جدا کنه. خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم. سیبها رو پوست میگیریم و برشهای نازک میزنیم و روی خمیر میچینیم. 



کره رو آب میکنیم و با قلم مو روی سیبها میمالیم. روی سیبها رو شکر میپاشیم و تارت رو برای 25 دقیقه در فر گرم میپزیم تا خمیر دورش طلایی بشه.

بعد maple syrup (شیره افرا) رو روی سیبها و خمیر اطراف تارت میمالیم و دارچین میپاشیم. مجددا 5 دقیقه میپزیم.



بعد از پخت تارت رو حداقل نیم تا یک ساعت استراحت میدیم. پودر قند میپاشیم که البته ضروری هم نیست و من معمولا نمیریزم.
و برش میدیم و سرو میکنیم.


نوش جون ... ..............

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...