فقط بگم که خیلی خوشمزست .. یامی ی ی ی ی ی ی ی
اصلا شیر عسلی همه چی رو خوشمزه میکنه.
هرچی باهاش درست کنیم خوشمزه میشه :)
مواد اولیه :
آرد 270 گرم
نشاسته ذرت 60 گرم
شکر 100 گرم
کره 227 گرم
شیرعسلی 350 گرم
عصاره نارگیل یا وانیل 1 قاشق چایخوری
بكينگ پودر ١/٢ قاشق چايخورى
نمک 1 پینچ
پودر نارگیل 100 گرم
پودر نارگیل ریز برای دور شیرینی
منظورم از شیر عسلی sweetened condensed milk هست که تو ایران به شیر عسلی معروفه. اشتباهی evaporated milk استفاده نکنید.
اول از همه فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم تا سبک و نرم و کرمی شکل بشه. عصاره نارگیل یا وانیل رو اضافه میکنیم، بعد شیر عسلی.
یه نکته کوچیک و مهم رو اینجا بگم، برای کیک، شیرینی و بیسکوییت بهتره عوامل عطر دهنده رو با عامل روغنی (کره یا روغن) یا عامل شیرین کننده (شکر) مخلوط کنیم تا به افزودن عطر و بو کمک کنه.
پودر نارگیل،آرد، بكينگ پودر, نشاسته و نمک رو جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز خوردنش هم خوب نیست چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.
خمیر رو نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه قاشق چایخوری پر برمیداریم و گرد میکنیم. داخل پودر نارگیل میغلطونیم. برای این مرحله هرچی پودر نارگیل ریزتر باشه بهتره ولی برای داخل شیرینی اگه درشت هم باشه مشکلی نیست.
شیرینی ها رو با فاصله کنار هم میچینیم تا حین پخت به هم نچسبند.
برای 12 تا 14 دقیقه داخل فر گرم میپزیم.
این مقدار مواد تقریبا 80 تا شیرینی بهمون میده.
No comments:
Post a Comment