Pages

Sunday, March 24, 2019

کیک فنجانی خرما


دستور یه کیک فنجونی شکلاتی رو قبلا گذاشتم که مثل همین دستور خیلی زود آماده میشه. به تعداد نفرات فنجون آماده میکنیم و داخل هر کدوم یک سری از مواد اولیه رو میریزیم و یک دقیقه میپزیم هر کدوم رو. گرم سرو کردنش محشره ! با یه فنجون چای یا حتی یه کوپ بستنی وانیلی روش عالی میشه.

مواد اولیه :

آرد ۳,۱/۲ قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای ۱,۱/۲ قاشق سوپخوری
شیر ۳ قاشق سوپخوری 
روغن مایع ۱/۲ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری 
دارچین ۱/۸ قاشق چایخوری 
خرمای خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری 
کمی عسل 



همه مواد رو به جز خرما و عسل با هم داخل یه فنجون یا لیوان یا پیاله کوچیک که بتونیم داخل مایکروویو قرار بدیم میریزیم و هم میزنیم تا جایی که گلوله آرد باقی نمونه. حجم فنجون ۲۰۰ تا ۲۵۰ سی سی باشه خوبه. 
بیش از حد مخلوط نمیکنیم چون بافت کیک رو لاستیکی میکنه.
مقدار خرما بستگی به سایز خرما داره و اینکه چقدر دوست دارد کیک پر ملات باشه. نیمی از خرما رو داخل مواد میریزیم و باقی رو روی کیک میچینیم.

فنجان رو مدت 1 دقیقه داخل مایکروویو قرار میدیم. اگر چند تا فنجان داریم جداگانه میپزیمشون نه همزمان.
بیشتر از این نپزید که خشک یا لاستیکی میشه. بعد از پخت بلافاصله روش کمی عسل میمالیم, تا داغ هست که به خوردش بره .


لذت ببرید ... ...............

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...