Pages

Saturday, May 2, 2020

رول پرتقالی



عطر و مزه این نون حسابی پرتقالی و بی نظیره. با فیلینگ پرتقالی که قبلا دستورش رو گذاشتم چند برابر خوشمزه تر میشه.
این نون شیرین نیست و شکری که داخلش استفاده شده برای عمل اومدن مایه خمیر هست. برای شیرین شدن نون تا ۱/۳ پیمانه شکر میتونید اضافه کنید.

برای خمیر :
مایه خمیر ۱,۱/۲ قاشق چایخوری 
ارد ۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری 
شیر ولرم ۱/۴ پیمانه 
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد 
کره ۲ قاشق سوپخوری 
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق سوپخوری 
شکر ۲ قاشق سوپخوری 
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 

برای رویه :
سفیده تخم مرغ ۱ عدد 

برای فیلینگ :
کرم پرتقال (برای روش تهیه روی اسمش کلیک کنید)






قبل از شروع باید مواد اولیه هم دمای محیط باشند.
مایه خمیر رو همراه شیر ولرم و شکری که داشتیم مخلوط میکنیم و 10 دقیقه ای زمان میدیم تا عمل بیاد. اگر مایه خمیر فوری استفاده میکنیم نیازی به صبر کردن نیست.
تخم مرغ و آب پرتقال رو به مایه خمیر اضافه میکنیم. من از آب پرتقال طبیعی استفاده کردم و آب همون پرتقال هایی که پوستش رو رنده کردم گرفتم. عطر بیشتری داره از آبمیوه آماده. آبمیوه های آماده معمولا شیرین هم هستند و بهشون شکر اضافه میشه, اینه که نون رو هم بیشتر شیرین میکنند. 
اگر شکر بیشتر میخاید اضافه کنید در همین مرحله با مواد مخلوط کنید.





نمک رو با نیمی از ارد مخلوط کنید و به باقی مواد اضافه کنید. باقی ارد رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر جمع بشه. وقتی که خمیر هنوز چسبنده هست و همه ارد رو بهش اضافه نکردید, کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو همراه رنده پوست پرتقال که بهتره حسابی ریز باشه با خمیر مخلوط میکنیم. باقی ارد رو اضافه میکنیم.

وقتی خمیر جمع شد روی سطح آرد پاشی شده منتقلش میکنیم و 10 دقیقه ورز میدیم. اگر از آرد همه منظوره استفاده کنید همین حدود که گفتم کافیه , اگرنه حتما مقدارش تغییر میکنه. خمیر باید نرم و لطیف باشه، با اضافه کردن آرد زیاد خمیر رو زیادی سفت نمیکنیم.
خمیر رو داخل کاسه ای که کمی چرب باشه قرار میدیم و روش رو میپوشونیم، مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه.



خمیر رو به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. کف سینی فر یا قالب رو کاغذ  شیرینی پزی پهن میکنیم یا میتونیم فقط کمی چرب کنیم.
برای پر کردن خمیر, هر گلوله رو شکل یه دایره  باز میکنیم, کرم پرتقال رو وسطش میگذاریم. لبه های خمیر رو با دو قطره آب خیس میکنیم. دو طرف خمیر رو به هم میچسبونیم بعد از اطراف خمیر رو میاریم وسط و مثل بقچه جمعش میکنیم.
خمیر رو از سمت بسته شده داخل سینی یا قالب میچینیم, مجددا 1 ساعت استراحت میدیم. فر رو هم روشن میکنیم با دمای 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.


من فقط نیمی از رولها رو فیلینگ گذاشتم و باقی رو ساده نگه داشتم. روی رولها رو سفیده تخم مرغ میمالیم و دوتا برش متقاطع کوچک میزنیم. برشها باید سطحی باشه که فیلینگ خارج نشه.
برای ۲۰ دقیقه داخل فر گرم میپزیم, یا تا زمانی که روشون طلایی بشه.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...