Pages

Tuesday, November 14, 2023

حلواى كدوحلوايى و زنجبيل


براى پخت اين حلوا روشهاى مختلفى وجود داره. اين روش منه، راحت و كم دردسر و دلچسب.
ميتونيد از زعفران دم كرده هم استفاده كنيد براى حلوا، رنگ و عطر عالى بهش ميده. من اضافه نكردم چون ميخواستم به مزه كدو و زنجبيل غالب نشه و تفاوت مزه حلوا محسوس باشه.

مواد اولیه :

كدوحلوايى ٣٥٠ گرم
‎آرد ١/٢ پيمانه + ٢ قاشق سوپخوري
آرد برنج ١/٤ پيمانه
‎روغن مایع ۱/۴ پیمانه
‎کره ۱/۴ پیمانه
‎گلاب ۱/۴ پيمانه
شكر ٢/٣ پیمانه
پودر زنجبيل ١/٢ قاشق سوپخورى
پودر هِل ١/٤ قاشق چايخوري
جوز هندى ١/٨ قاشق چايخورى
‎پودر نارگیل, پودر پسته, گل سرخ برای تزیین


كدو رو پخته و پوره میکنیم، بعد با شکر و گلاب میکس میکنیم.
‎آردها رو با هم الك ميكنيم و داخل تابه میریزیم. حدود ٣٠-٢٠ دقیقه روی حرارت ملایم بو میدیم تا بوی خامی ارد گرفته بشه و بوی برشتگی بگیره. مدام هم میزنیم تا طلایی بشه. رنگ ارد تیره تر بشه, رنگ حلوا رو تیره تر میکنه.
مجددا مخلوط آرد رو الك ميكنيم و به تابه برميگردونيم.


کره و روغن رو اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم ۴, ۵ دقیقه ای هم میزنیم. در آخر ادويه ها رو اضافه ميكنيم.
تابه رو از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله پوره رو اضافه میکنیم. مدام هم میزنیم تا به خورد باقی مواد بره و حلوا غلیظ و به راحتی از تابه جدا بشه.
حلوا رو تا هنوز كمى گرمه داخل بشقاب میریزیم و تزیین میکنیم. 


اگر از قیف و ماسوره استفاده ميكنيم حواسمون باشه برای فرم دادن باید حلوای لطیف تری داشته باشیم. نذارید حلوا خیلی خشک بشه. برای ریختن داخل قیف هم
نباید داغ باشه, گرم باشه خوبه.


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...