خلاصه که این خراب کاری گرچه باعث اخراج دختر میشه ولی خدمت بزرگی به عالم بشریت بود.
مواد لازم:
شکر 2/3 پیمانه
کره 60 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
موز 3 عدد درشت
تخم مرغ 1 عدد
خمیر تارت طبق دستور خمیر تارت، فرمول 1
برای این دسر نیاز به یه قالب تارت داریم یا تابه ای که بشه توی فر گذاشتش.
شکر، آب و کره رو باهم روی شعله میداریم تا بجوشه و کاراملیزه بشه. نباید خیلی قهوه ای بشه چون توی فر هم قراره بگذاریمش. کارامل رو کف قالب میریزیم و موز ها رو که از درازا برش زدیم روش میچینیم، در 2 طبقه. من چون طبق معمول رسیپی رو با نصف مواد درست کردم و قالبم کوچکتر بود موزها رو از عرض هم نصف کردم.
خمیر رو با وردنه روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه قالب باز میکنیم و روی موزها پهن میکنیم.کناره های خمیر رو کاملا به دیواره قالب میچسبونیم و روی خمیر رو با چنگال سوراخ میکنیم.
شکر 2/3 پیمانه
کره 60 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
موز 3 عدد درشت
تخم مرغ 1 عدد
خمیر تارت طبق دستور خمیر تارت، فرمول 1
برای این دسر نیاز به یه قالب تارت داریم یا تابه ای که بشه توی فر گذاشتش.
شکر، آب و کره رو باهم روی شعله میداریم تا بجوشه و کاراملیزه بشه. نباید خیلی قهوه ای بشه چون توی فر هم قراره بگذاریمش. کارامل رو کف قالب میریزیم و موز ها رو که از درازا برش زدیم روش میچینیم، در 2 طبقه. من چون طبق معمول رسیپی رو با نصف مواد درست کردم و قالبم کوچکتر بود موزها رو از عرض هم نصف کردم.
خمیر رو با وردنه روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه قالب باز میکنیم و روی موزها پهن میکنیم.کناره های خمیر رو کاملا به دیواره قالب میچسبونیم و روی خمیر رو با چنگال سوراخ میکنیم.
روش رو کمی تخم مرغ میمالیم و داخل فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار میدیم مدت نیم ساعت یا تا موقعی که روی خمیر کاملا طلایی بشه.
از فر که درش آوردیم بلافاصله برش میگردونیم توی ظرف و زمان میدیم تا خنک شه. طی سرد شدن تارت، شهدی هم که روش جمع شده به خورد خمیر میره.
این هم شد نتیجه خوشمزه.
** این حضور گل و بته هم توی عکس چه چیز خوبیه. عکس رو متفاوت میکنه و جذاب حتی واسه من که عکسام کاملا معمولی هستند و چیز زیادی از عکاسی نمیدونم.
akhee ke mikham ba bastani che michasbe khanoom ba salighe
ReplyDeleteواییییییییی ... چه کردی با این پیشنهادت لیلا جون
Deleteموافقم
عاطفه جان سلام
ReplyDeleteمیشه با ما همکاری کنید؟
کار شما خیلی خیلی عالیه
من ادمین بفرمایید شام هستم
اگه امکانش هست برامون توی پیجمون پیام خصوصی بفرستید.
ممنونم
Atefeh jan dorostesh kardam kheili karemelm benazaram bad shod , teke teke mishod, man az margarin estefade kardam , shayad az om bashe, Alan toye fere, omidvaram khob beshe, rasti bayad hamin tor bashe on zarfi ke dakhelsh dorost kardam , karamel seft shode behesh, mamnun azizam
ReplyDeleteمارگارین مشکلی نداره ، برای کارامل اشکالی نداره جایگزین کردنش
Deleteداخل ظرف که بریزی زودی سرد و سفت میشه مثل آبنبات
به همین خاطر تا داغه داخل قالب باید بچرخونیش تا همه جای قتالب رو بج.شونه
داخل فر دوباره از هم باز میشه
نگران نباش
نوش جونت
:-)