اکثر این دسرهای کانادایی کم شیرین و کم چربی هستند. چه مزه ای داره وقتی با استرس و ترس کمتری میخوریشون.
بد نیست یه مدت هم از دسرهای شیرین و چرب خودمون دور بودن، گرچه با هیچ چی حاضر نیستم عوض کنم لذت خوردن شیرینی ها و حلواهای خودمون رو.
مواد لازم:
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
هلو خرد شده 3 پیمانه
آب لیمو ترش 1،1/2 قاشق سوپخوری
برای خمیر:
جو دوسر پرک 1،1/4 پیمانه
آرد 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
عسل 2 قاشق سوپخوری
فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت میگذاریم گرم بشه.
احتیاج به هلوهایی داریم که کاملا رسیده و نرم باشند.
احتیاج به هلوهایی داریم که کاملا رسیده و نرم باشند.
هلوهای خرد شده رو همراه شکر قهوه ای و آب لیمو ترش تازه روی شعله میگذاریم تا 5 دقیقه ای بجوشه باهم.
هلوها باید کاملا له بشند. نشاسته ذرت و دارچین رو اضافه میکنیم و بعد از 1 دقیقه جوش زدن خاموش میکنیم.
جو پرک، آرد، شکر قهوه ای، عسل و کره که به دمای محیط رسیده رو با هم مخلوط میکنیم، با دست. نباید خمیر یکدست و صافی داشته باشیم، همین قدر که مواد به خورد هم رفته باشند کافیه. خمیر زیر دست دونه دونست.
خمیر رو نصف میکنیم. به یه قالب 20 در 20 نیاز داریم. قالب رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی پهن میکنیم. کاغذ روغنی رو به اندازه ای برش میزنیم که 2 تا از دیواره های قالب رو هم بپوشونه. بعد از پخت به خارج کردن مواد از قالب کمک میکنه.
نیمی از خمیر رو داخل قالب پهن میکنیم و روش رو صاف میکنیم. سس هلو رو روش میریزیم و صافش میکنیم. باقی خمیر رو میریزیم.بافت خمیر چون یک دست نیست فقط کافیه خرده های خمیر رو یکدست روی هلوها بپاشیم و بعد با کف دست فشاری بدیم و صافش کنیم.
قالب رو مدت 45-50 دقیقه داخل فر قرار میدیم. بعد از پخت بهتره 3، 4 ساعتی بهش استراحت بدیم تا کاملا خنک بشه و موقع برش خرد نشه. از قالب خارجش میکنیم و طولی و عرضی برش میزنیم تا به شکل مربع دربیان. کناره های شیرینی رو داخل خرده هایی که ناشی از برش بوده می غلطونیم.
اینکه در عکس بالا شیرینی من مستطیل شکل از قالب دراومده چون با نصف مواد اولیه و قالب 10 در 20 شیرینی پختم.
اینکه در عکس بالا شیرینی من مستطیل شکل از قالب دراومده چون با نصف مواد اولیه و قالب 10 در 20 شیرینی پختم.
میتونیم بدون برش زدن سروش کنیم. با ظرفی که قراره سرو کنیم داخل فر میگذاریمش فقط در اینصورت کف ظرف رو کمی چرب میکنیم و نیاز به کاغذ نیست.
نوش جون .....
source:ricardocuisine.com
آخ آخ من چقدر این رو دوست دارم . هلو و دارچین چه ترکیب خوشمزهای . دستت درد نکنه عاطفه جون .
ReplyDeleteآره منم دوست دارم این ترکیب رو ... با سیب هم عالی میشه، با همین رسیپی
Deleteواسه هفته دیگه اونم میذارم که پشت سر هم نشه خیلی
واای خدا چقدر خوشمزه دستت درد نکنه
ReplyDeleteراستی بک گراند صفحت خیلی خوب شده قبلی ریز ریزی بود من گیج میشدم :)
بوووس
قربونت شکمو جونم ... نوش جونت باشه
Deleteوای عاطفه جون ،نمی دونم من چرا تا حالا اینو ندیده بودم ،خیلی عالی به نظر میرسه،خیلی ترکیب جالبیه ،باید طعم فوق العاده ای داشته باشه .من عاشق شیرینی های کم شیرینم مثل همون کیک سیب و نارگیل.واقعا دستتون درد نکنه
ReplyDeleteهمون شیرینی مربایی خودمونه ... یه کمی ترد تر و سالمتره فقط
Delete:-)