بهتره از موزهای حسابی رسیده که روشون لکه های قهوه ای داره برای این تارت استفاده کنیم. مزش واقعا عالیه فکر کنم اگه یه بار درستش کنید مثل من عاشقش میشید.
مواد لازم:
کره 60 گرم
شکر قهوه ای 60 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سبوس دار 90 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
موز بزرگ 2 عدد
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
برای رویه تارت:
موز ورقه شده 2 عدد
پودر قند
برای خمیر:
از دستور خمیر تارت فرمول 1 استفاده میکنیم. روی این جمله کلیک کنید.
خمیر رو داخل یک پلاستیک نیم ساعت در یخچال قرار میدیم و قبل از استفاده زمان میدیم تا به دمای محیط برسه.
یه قالب 8 اینچی برای این مقدار مواد مناسبه. من همه مواد رو نصف کردم و از یه قالب 10 در 20 استفاده کردم. عکس پایین مربوط به یه تارت دیگه هست ولی دستور خمیرش همین بوده.
خمیر رو روی سطح تمیز آرد پاشی شده با وردنه باز میکنیم به قطر 3-4 میلیمتر و کف قالب پهن میکنیم. قالب احتیاج به چرب کردن نداره. خمیر رو به دیواره ها و گوشه های قالب فشار میدیم تا کاملا فرم بگیره، با چاقو اضافه های خمیر رو از دور ظرف می بریم و با چنگال کف و دیواره های خمیر رو سوراخهایی ایجاد میکنیم.
قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میگذاریم.
روی خمیر رو با قلم مو تخم مرغ میمالیم و 10-12 دقیقه توی فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده میپزیمش.
برای محتوای تارت، کره و شکر قهوه ای و بعد تخم مرغ و وانیل رو خوب هم میزنیم. آرد و دارچین و جوز هندی و در نهایت موزهای له شده رو مخلوط میکنیم.
مخلوط رو روی خمیر پخته میریزیم. 2 تا موزی که برای رویه تارت کنار گداشتیم حلقه حلقه میکنیم و روش میچینیم.از خمیرهایی که زیاد اومده میتونیم برای تزئین استفاده کنیم.
مدت 30-35 دقیقه داخل فر 350 درجه قرارش میدیم. وقتی از فر خارجش کردیم روش پودر قند میپاشیم.
این هم نتیجه کار بعد از سرد شدن.
نوش جون همه ....
به به دلم رفت عاالی شده و حتما خوشمزه
ReplyDeleteعجب چیزی درست کردی ، یام یام ؛ دست گلت درد نکنه
ReplyDeleteهر چیزی که توش موز داشته باشه من خیلی دوست دارم . مطمنم این تارت خیلی خوشمزه هست . عالییییییییی عاطفه جون .
ReplyDeleteمرسی دوستای هنرمندم
ReplyDeleteمطمئنم یه بار امتحانش کنید عاشقش میشید
به به عاطفه جون چرا من تا حالا این خوشمزه خونه ی هیجان انگیز تو رو ندیده بودم. خیلی عالیه. همه ی دستورا تا جایی که دیدم هیجان انگیزند. من با اجازه لینکت رو می ذارم تو وبلاگم تو هم دوست داشتی لینک من رو بذار دوست جدیدم :)
ReplyDeleteسلام عاطفه عزیزم. من از محل کار نمیتونستم بیام تو وبلاگتون چون که بلاگ اسپات دارین . الان مطالبتون را دیدم و واقعا لذت بردم که وبلاگ به این قشنگی دارین . منم الان لینکتون میکنم دلم میخواد دستوراتون را امتحان کنم . شاد باشید
ReplyDeleteالی گولو
ممنون الهام جان
Deleteخوش اومدی
atefe joon azizam lazeme hatman ardemon sabos dar bashe?arde gandom ia arde mamoli nemishe?
ReplyDeleteلازم نیست حتما سبوسدار باشه سحر جون
Deleteسبوس صرفا برای مغذی بودن این دسر هستش
میتونی از آرد دیگه ای استفاده کنی
:-)