Pages

Saturday, July 7, 2012

کوفته لوبیا


مواد لازم:
لوبیای پخته 350 گرم
گوشت چرخ شده 300 گرم
تره فرنگی 75 گرم
مرزه و ترخون خشک 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ کوچک 1 عدد
پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری پر
نمک، فلفل، زیره سیاه

مواد لازم برای سس:
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه (یا پودر سیر)
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، آبلیمو
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری



برای این کوفته من از مخلوط لوبیا قرمز و لوبیای سیاه استفاده کردم. ولی از هر لوبیای دیگه ای هم میتونیم استفاده کنیم.



لوبیای پخته رو کاملا له میکنیم تا خمیری و یکدست بشه. با گوشت و باقی مواد اولیه مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. از مرزه و ترخون خشک استفاده کردم ولی اگه تازش باشه خیلی بهتره چون عطر بیشتری داره. در اینصورت میزان سبزی هم که استفاده میکنید بیشتر میشه. 



از خمیر کوفته، توپکهایی به اندازه نارنگی جدا میکنیم و در روغن سرخشون میکنیم.
پیاز داغ میکنیم، سیر له شده، ادویه و رب رو تفت میدیم، اب سرد یا اگه آب گوشت داریم اضافه میکنیم و کوفته ها رو داخلش میگذاریم تا بپزند. در آخر یه کمی از سسش رو نگه میداریم تا کنار غذا سرو کنیم و فقط نمک و ترشیش رو چک میکنیم.



من البته کوفته ها رو سرخ نکردم ولی با احتیاط داخل سسی که هنوز جوش نیومده گذاشتمشون و 20 دقیقه ای با شعله کم و درب باز جوشید تا خودشونو بگیرند و وا نرند. بعد درش رو بستم تا بپزند.
اینم شد نتیجه کار.
این کوفته مغز خیلی نرمی داره.




لذت ببرید دوستان ...........


4 comments:

  1. به به..خیلی هنرمندی عزیزم..خیلی دستور خوبیه..مرسی که مهمون سفره ایرانی هستی گلم

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنون هانیه جان ... لطف داری عزیزم
      شما مهمون نوازی که ما رو پذیرفتید

      Delete
  2. vay ke cheghadr ina hamashoon ghashang vakhohmaze hatan, delam ab oftad. che webite ghahang va havas angiziii:)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...