یعنی من عاشق این بستنیهای خونگی شدم. مخصوصا وقتی یه روز با یه عالمه موز مواجه میشی که همشون رسیده هستند به سرت میزنه چند تا دسر موزی باهاشون درست کنی و در کنارشم بستنی.
مواد لازم:
موز رسیده درشت 4 عدد
شکر 2/3 پیمانه
آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری
خامه 35% 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
چیز جالب و مهمی که من توی همه رسیپی ها دیدم اینکه تاکید شده از موزهایی که روی پوستشون لکه های قهوه ای افتاده استفاده بشه. مسلما اینها رسیده تر و شیرین ترند و مزه موز توی بستنی محسوس تر خواهد بود.
خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا جایی که خامه کمی سفت بشه ولی نه اونقدری که چربی کره در بیاد. شیر رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم. آبلیمو و موزهایی رو که له کردیم هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بستنی رو داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت درش میاریم و دوباره با همزن میزنیمش. اینکار رو چند بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ قابل مشاهده نباشند توش.
میتونیم آخرین باری که همش زدیم هر مغزی که دوست داریم بهش اضافه کنیم.
موز رسیده درشت 4 عدد
شکر 2/3 پیمانه
آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری
خامه 35% 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
چیز جالب و مهمی که من توی همه رسیپی ها دیدم اینکه تاکید شده از موزهایی که روی پوستشون لکه های قهوه ای افتاده استفاده بشه. مسلما اینها رسیده تر و شیرین ترند و مزه موز توی بستنی محسوس تر خواهد بود.
خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا جایی که خامه کمی سفت بشه ولی نه اونقدری که چربی کره در بیاد. شیر رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم. آبلیمو و موزهایی رو که له کردیم هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
میتونیم آخرین باری که همش زدیم هر مغزی که دوست داریم بهش اضافه کنیم.
جای همه دوستان خالی ... خیلی چسبید.
فقط تا من این چند تا عکس رو بگیرم شروع کردن به آب شدن.
فقط تا من این چند تا عکس رو بگیرم شروع کردن به آب شدن.
وای خیلی خوبه این بستنی خیلی پیش میاد که تو یخچال با صحنه موزهای رسیده در مرض انقراض مواجه بشیم مردن برای این رسپی . دستت درد نکنه عاطفه جون .
ReplyDeleteنوش جان عارفه جان
Deleteعاااااااااالیه خانومی دستت درد نکنه معلومه خوشمزست
ReplyDeleteراستی یه پیشنهاد دارم میتونی از قسمت تنظیمات وبلاگت این حروفی که ادم موقع کامنت گذاشتن باید تایپ کنه رو برداری اینجوری راحت تر همه میتونن کامنت بزارن این اعداد و حروف وقت ادم رو میگیره من هم ورداشتم
ReplyDeleteالبته فقط یک پیشنهاد بود عزیزم
خیلی خیلی خوشمزه بید ، خصوصا اینکه اینجا هنوز هوا گرمه ، صنم کیف میکنه براش درست کنم ، برم خامه بخرم و امروز بدرستم ؛ مرسییییی دوستم
ReplyDeleteقربونش برم
Deleteنوش جون همتون باشه
من که بستنی برام فصل نداره
همیشه بهم میچسبه
حالا که درست کردنشم یاد گرفتم دیگه ول کنش نیستم
همش میخوام مدلای مختلفشو امتحان کنم
سلام مرسی ار رحمات شما میشه به جای شکز و خامه از خامه مخصوص قنادی استفاده کنیم
ReplyDeleteمرسی عزیز
Deleteفکر کنم بشه
امتحان نکردم تا به حال
ولی اگه شیرینیش رو خودت میتونی اندازه کنی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
اگر از خامه شیرین شده استفاده میکنی
ممکنه شیرینیش کم یا زیاد بشه