مواد لازم:
آرد 1،1/2 پیمانه
جو دوسرپرک 1 پیمانه
پوره کدوحلوایی 3/4 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
کشمش یا گردو 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
عسل 3 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
برای روی مافین:
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
کره سرد 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
مخلوط دارچین، زنجبیل، میخک، جوزهندی 1/2 قاشق چایخوری
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره رو با شکر خوب مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم. عسل و پوره کدو رو میریزیم و در آخر شیر.
مواد خشک رو به جز کشمش یا گردو داخل کاسه دیگه ای باهم مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مایع مافین اضافه میکنیم. کشمش یا گردو رو هم با مواد مخلوط میکنیم.
با این مقدار مواد 12 تا مافین خواهیم داشت.
کپسولهای مافین رو داخل سینی مافین قرار میدیم و با مواد پرشون میکنیم. کمی از سر قالب باید خالی بمونه تا مافین سرریز نشه.
برای روی مافینها هم آرد، کره سرد، شکر قهوه ای و ادویه ها رو با نوک انگشتها با هم مخلوط میکنیم تا به خورد هم برند. مقدار جوزهندی از باقی ادویه ها کمتر باشه. نمیخوایم خمیری شکل باشه. با دست روی مافینها میریزیم. مثل شکل زیر حالت گلوله گلوله های کوچیک باید بشه.
بعد از پخت از قالب درشون میاریم و روی توری فلزی قرار میدیم تا خنک بشند.
خیلی خوشمزه بود و عطر و طعم دلچسبی داشت.
بپزید و لذت ببرید .........
source:ricardocuisine.com
به به دستت درد نکنه عااالیه مخصوصا این که جو پرک داره
ReplyDeleteمرســـــــی
از موادی که استفاده کردی خیلی خوشم میاد ، معلومه که نتیجه اش هم عالی ، دستت درد نکنه
ReplyDeleteممنون دوستای گلم
ReplyDelete:-)
چه خوشگل و خوشمزه شده عاطفه جون . عالییییییییییی عزیزم .
ReplyDeleteخوشمزه بود عارفه جونی ..........
Delete. خیلی ممنون از عاطفه خانوم عزیز با دستور مافین خوشمزشون درست می کنم خبرشو بهتون میدم متشکرم.
ReplyDeleteنوش جونت عزیز
Delete:-)
سلام عاطفه جان من این مافین رو درست کردم.خیلی خوشمزه بود.دستت درست.
ReplyDeleteرویا
نوش جونت رویا جون
Delete:-)
عاطفه جون من این مافینها رو درست کردم ولی نمیدونم چرا به لاینر چسبیده بو. من بجای کره بهمون مقدار روغن ریختم. . البته خیلی خوشمزه شده :)
ReplyDeleteنوش جون ناهید جان
Deleteچسبیدن کاغذ به مافین چند تا دلیل میتونه داشته باشه
طولانی شدن زمان پخت یا رقیق بودن خمیر
و البته جایگزینی کره و روغن با هم کار 100% درستی نیست
منظورم اینه که مقداری از کره رو نمیتونیم با همون مقدار روغن جایگزین کنیم
چون کره روغن خالص نیست
برای مثال برای این دستور
1/4 پیمانه
سرخالی روغن به جای کره
مناسب باید باشه