پائیز زیبا شروع شده و برگهای زرد و قرمز همه جا رو پر کردند.
کدو حلوایی های رنگارنگ و زیبا در اندازه های کوچیک تا خیلی بزرگ به بازار اومدند. اونقدر وسوسه کننده هستند که دوست دارم همشون رو بخرم.
امسال دفعه اولیه که با کدو حلوایی دسرهای خوشمزه درست کردم. قبلا فقط خورشت کدو حلوایی رو خورده بودم که مامانم همیشه با آلو درست میکرد و من دیوونش بودم. امسال چند تا دسر رو باهاش امتحان کردم و به خودم آفرین گفتم به خاطر این کشف بزرگ:-)
و از خودم پرسیدم تو که اینقدر شیکمویی آخه چرا خودت رو ازش بی نصیب گذاشتی و تابه حال سراغش نرفتی دختر ؟!؟!؟!؟!
مواد لازم :
آرد 1،1/3 پیمانه
پودر بادام 2/3 پیمانه
کره 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
پوره کدوحلوایی 1 پیمانه
کشمش 1/3 پیمانه
بادام 1/4 پیمانه (خرد شده، با پوست)
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
برای درست کردن پوره کدوحلوایی باید بپزیمش. روش تهیش رو اینجا توضیح دادم: * پوره کدوحلوایی *
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
برای شروع کره و شکر رو خوب مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی میریزیم و هم میزنیم. پوره کدوحلوایی رو اضافه میکنیم.
تمام مواد خشک رو به جز کشمش و بادام خرد شده در ظرف دیگه ای با هم مخلوط و در 2 یا 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
کشمش رو اضافه میکنیم.
کف قالب رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و دیوارش رو چرب میکنیم.
مایع کیک رو داخل قالب میریزیم.
بادام خرد شده رو روی کیک پخش میکنیم و با دست کمی فشار میدیم تا بعد از پخت از روی کیک نریزند.
مدت 50 تا 55 دقیقه کیک رو داخل فر گرم قرار میدیم.
بعد از پخت 15 دقیقه ای صبر میکنیم تا خنک بشه و از قالب خارجش میکنیم.
جای باقی دوستان هم خالی .............
saurce:ricardocuisine.com
به به خانووم چقدر زیبا شده و حتما خوشمزه
ReplyDeleteمن عاشق کیک کدو حلوایی هستم
مرسی عزیز
Deleteآره من که عاشقش شدم
چند تا دسر تو این چند روز درست کردم
رولتش هم محشر بود
کدو فسقلی هام مونده هنوز
یه بلایی هم سر اونا میارم
Vay Che khoshmaze be nazar myad . Man ke tahala az kedo halvay hich estefadehy nakardam. Nemidonestam bahash myshe in keike khoshmaze ro doost kadr. Va hamin tor deser.. Mamnu kheili Khob shode.
ReplyDeleteمزش محشره ... درست نکنی پشیمون میشی
Delete:-)
از ما گفتن بود سمانه جون
خیلی خوشمزست ، معلومه ، دست گلت درد نکنه دوستم
ReplyDeleteخیلی خیلی خشمزستتت .
ReplyDeleteعاطفه جون اون عکس دومی رو دوست دارم خیلی قشنگ شده . دستت درد نکنه عزیزم .
Mamnooooooon dustaye golam
ReplyDeleteبه به، منم عاشق غذا و شیرینی هایی هستم که با کدو درست میشه... تو شمال ما از کدو زیاد استفاده می کنیم. باید دستورات رو بزودی پست کنم. امان از تایپ کردن :) عاطفه جون این کدوها رو دیدی ، برای شیرینی و غذا بهترین هستن.، جون خیلی شیرینن و شکر کمتری نیاز دارنرن
ReplyDeletehttp://theshiksa.com/2012/10/03/all-about-butternut-squash-how-to-peel-seed-slice-and-prepare/
مرسی زارا جون
Deleteیه شیرینی هست که با آردبرنج و کدو درست میکنید !! دستورش رو فکر کنم دیدم تو پیجت
شنیدم خیلی خوشمزست
میخوام درستش کنم
این لینک هم خیلی جالبه
مرسی
ایران هم مامانم از همین نوع کدو میگرفت همیشه
مزش خیلی خوبه
اینجا ادم هیجان زده میشه از انواع کدو
Atefeh jonam kheili kheili aly shode, bazam ba in kedohalvayhaye khoshgel baram dastor bezar,, kheili khoshgel o khishmaze be nazar myad, doste azizam mikhastam bedanam shoma tarze tahye arde ra dar khane ke khodemon dorost konim midonid????
ReplyDeleteMamnun azizam
ممنون دوست عزیز
Deleteراستش من تا به حال درست نکردم
ولی باید آسون باشه
این لینک رو برات میگذارم http://honartabakhi.blogfa.com/post-416.aspx
از بلاگ یکی از دوستان
امیدوارم درست کنی و لذت ببری
:-)
http://honartabakhi.blogfa.com/post-416.aspx
Deleteچه کیک هوس انگیزی شده عاطفه جان
ReplyDeleteهم خوشگل است هم معلومه خیلی خوشمزه است
*** دستت درد نکنه
merci azizammmmmmmmmmm
Delete:-)
سلام عزیزم. پاییزه و کدو حلواییش!!!
ReplyDeleteچه کیک خوب و خوشگلی درست کردی مرسیییییییییی
من امسال هنوز نخریدم. مال باغ خودمونم دلم نمی یاد استفاده کنم و گذاشتم دکور پاییزی اپن آشپزخونه...
منتظرتم.
آره عاطفه جون، کاکا بهش میگن که گیلانی هست و بعضی ها نصف آرد برنج و نصف گندم می ریزن و منم اینکار رو کردم ولی توی سایتها همش با آرد گندم دستور داده شده !! خیلی خوشمزه س
ReplyDeleteدرست میکنم حتما
Deleteمرسی عزیز
فقط به نظرت به جای سرخ کردن میشه یه جوری تو فر گذاشتش ؟؟
Vaghean by nazir shode keiketon doste khobam kheili khieli vablage khobi darid,,, mikhastam mishe dastore keik ba karamel ro begozarid toye veblageton mamnun
ReplyDeleteممنون عزیز
Deleteلطف داری به من
کیک کارامل هم چشم
دستورش رو از یکی از دوستان شیر کرده بودم تو فیسبوکک
http://tosterr.persianblog.ir/post/196
اینم لینکشه
ولی خودم هم درست میکنم و دستورش رو میگذارم
:-)
سلام بر عاطفه خانم عزیز و گل ،خانومی من این کیک رو درست کردم خیلی خیلی خوب شده بود تشکر می کنم وخیلی ممنونم ، خسته نباشید خانم خانوما.
ReplyDeleteسلام پروین جان
Deleteنوش جون خودت و خانوادت عزیزم
:-)
خوشحالم که خوشت اومد
پوره بادامو چجوری باید درست کرد؟
ReplyDeleteافسانه جان پوره بادوم نداشت این دستور
Delete!!!!!!!!!!!!!!