یک مافین خوشمزه دیگه، بازم یک طعم جدید.
خودم انتظار نداشتم اینقدر مزش خوب بشه :) خودم خودم رو سورپریز کردم ^_^
خودم انتظار نداشتم اینقدر مزش خوب بشه :) خودم خودم رو سورپریز کردم ^_^
مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1،1/2 پیمانه
جودوسرپرک 1 پیمانه
کرنبری 1/2 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/2 پیمانه
شیر یا آب سیب 1/2 پیمانه
چغندر رنده شده 1،1/2 پیمانه
رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
هل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ 2 عدد
poppy seed (یا کنجد سیاه یا تخم خرفه)
نکته مهمی که میخوام بگم اینه که انتظار نداشته باشید مافینهاتون قرمز بشند. همونطوری که مافین هویج هیچوقت نارنجی نمیشه. اون مافین یا کیک چغندری که قرمز میشه توش شکلات هم داره. دیگه اینکه بسته به نوع چغندر هم داره. تو این عکس فقط 3 نوع چغندر میبینیم.
این مقدار مواد برای 12 یا 13 عدد مافین کافیه.
این مقدار مواد برای 12 یا 13 عدد مافین کافیه.
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغ رو همراه شکر با همزن مخلوط میکنیم، روغن و شیر یا آب سیب رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل کاسه دیگه ای مواد خشک و ادویه ها رو کمی مخلوط میکنیم و در 2 مرحله به مایع اضافه میکنیم.
چغندر رو باید رنده زده باشیم. رنده ریز بزنیم کمک میکنه تا بیشتر رنگ پس بده. چغندر و کرنبری رو اضافه میکنیم به باقی مواد.
قالب مافینها رو چرب میکنیم یا کاغذ مخصوصشون رو داخلشون میگذاریم. از مواد داخل قالبها میریزیم. از سرشون کمی خالی بمونه تا وقتی پف کرد، سر ریز نشه از کناره های مافین.
بهتره قبل از پرکردن قالب روی سطح قالب، بینابین مافینها رو هم یه ذره چرب کنیم تا اگه سر ریز شدند به قالب نچسبند.
روی مافینها رو poppy seed میپاشیم.
روی مافینها رو poppy seed میپاشیم.
مدت 30 دقیقه زمان میدیم تا بپزند. بعد از پخت از سینی خارجشون میکنیم و روی توری فلزی قرار میدیم تا خنک بشند.
وای چه بی نظیرن اینااااااا...بازم جو دوسر :((((((((
ReplyDeleteچه رنگی هم داره
ReplyDeleteسلام من ا ز وقتی بلاگ شما را پیدا کردم هر روز سر میزنم و حسابی لذث میبرم هم از دستورا هم ازعکسها امیدوارم موفق باشید منتظر دستورای خوشگل و خوشمزتون هسثم
آفرین به این همه انرژی
ReplyDeleteعاطفه تو با همه چیزی کیک درست میکنی رسپیهات فوق العاده جدید هستند حتما باید اینو امتحان کنم خیلی خوشرنگ شده خسته نباشی دوست هنرمند و پر انرژی
چه خوشرنگ هستنندددددد . این بی آفتابی منو رو هم کم کار کرده چارهای نیست یک مدت کاربرها باید عکسهای کم نور ما رو تحمل کنند . دستت طلا عزیزم .
ReplyDelete*** عاطفه جون چه چيزايي بلدي با چغندر درست كني
ReplyDeleteبرام جالب بود تا حالا نشنيده بودم
فقط يه سوال طعمش لبو توش غالبه يا نه؟
میشه گفت غالب
Deleteچون مزش کاملا مشخصه
من هم که همش دنبال دستورای جدیدم
جات خالی
:-)
ممنون دوستای گلم
ReplyDelete:-)
به به چقدر خووووووووووووشمزست مرسی خانووم
ReplyDeleteعاطفه جون عاشق این دستورات خوشمزه و نو هستم ، دستت درد نکنه عزیزم
ReplyDeleteعاطفه جون رنگ و روشون که عالیه, حتما طعمشون هم همینطوره. خسته نباشی عزیزم
ReplyDeleteممنون عزیزای من
ReplyDelete:-)
عاطفه جون مردم اینقدر هر روز اومدم دست خالی برگشتم امیذوار م هر چه زودتر با یه دستورخوشمزه بییایی
ReplyDeleteشرمنده مونیکا جون
Deleteراستش 2 هفته مریض بودم یکم
سینوزیت شده بودم
هر شب میرسیدم خونه سر درد داشتم این شد که کم کاری کردم یه مدتی
چند تا دستور خوب دارم که خودمم برای نوشتنشون عجله دارم
ایشالا از فردا
:-)
خدا بد نده ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم پس معلومه هوا حسابی سرده ایشالا تا اخر زمستون دیگه مر یضی سراغت نیاد عزیزم
ReplyDeleteمرسی عزیزم
Deleteآره این هفته تا -7 هم رسید
ابن سرد و گرم شدن پاییز باعث شد بیشتر مریض شم
ولی بهترم دیگه
:-)
سلام خانم خسته نباشید
ReplyDeleteببخشید این کرنبری چی چیه ؟
من نه دیدم نه اسمشو شنیدم:(
مزه کیک لبو خوبه ؟ خوشمزه است واقعا ؟
می گین طعمش غالبه یعنی یکی بخوره می فهمه لبو داره توش ؟
لبوتون پخته بود یا خام؟
رنگ کیک قشنگ قرمز می شه ؟یاهمین رنگ روشه که گذاشتی؟
جاهای دیگه دیدم رنگش قهوه ای می شد چرا؟ دوست دارم قرمز باشه قشنگ
جوپرک رو می شه حذف کرد ؟ از همیناست که تو سوپ می ریزیم ؟
ببخشید یه عالمه سوال شد
می خوام درست کنم مطمئن باشم قبلش
سلام دوست من
Deleteاشکالی نداره عزیز
کرنبری میوه ایه که تو ایران نداریمش. تو مناطق سرد پیدا میشه
خشکش رو تو غذا استفاده میکنند و قرمز رنگه
مزه کشمش میده
میتونی با کشمش جایگزین کنی
صرفا به خاطر رنگش استفاده کردم
مافین کاملا عطر و طعم لبو میده
دفعه اول میتونی همه مواد رو نصف کنی که بهت 6 تا مافین میده
برای اینکه اگه دوست نداشتی موادت هدر نره
ولی خوب طعمش واقعا خوبه
تو دستور نوشتم چغندر
یعنی خامه
با پخته همون یه ذره رنگ قرمزم نمیده
یکی از عکسها برشی از مافین رو نشون میده دوستم
داخلش صورتی میشه
و روش سرخابی
اگه جایی دیدی قرمز یا قهوه ای بوده
داخلش پودر کاکائو یا شکلات اضافه شده
جو دو سر گیاه کاملا مجزایی از جو هست و با هم فرق میکنند
اونی که تو سوپ میریزیم جو هست
که برای کیک خیلی سنگینه
ولی جو دوسر گیاه مغذی و سبکیه که برای مافین خیلی مناسبه
و سبک
و مثل آرد خیلی زود میپزه
و اصلا داخل بافت کیک قابل تشخیص نیست
میتونی با آرد جایگزینش کنی
ولی نه همونقدر
فعلا این جواب رو داشته باش تا مقدار جایگزینی آرد رو برات پیدا کنم و فردا برات بنویسم
:-)
وای دستتون درد نکنه که انقد زود جوابمو دادین :*
ReplyDeleteپس جوپرک سوپی هم براش سنگینه و نمی پزه!!!
ببخشید الان دیدم برش خوردش رو گذاشتین
پس یه کم کاکائو بزنم قرمز می شه؟! قهوه ای نمی خوام باشه
رنگ خوشگل مافینای شما به خاطر هردوتاشه نه ؟ فقط چغندر بزنیم این رنگی نمی شه پس؟
ببخشیدا خیلی سوال کردم ولی چغندر خام می پزه تو کیک؟معلوم نمی شه بعدش ؟
مثلا مثل کیک هویج می شه
خیلی زیبا شده کیکاتون دستتون درد نکنه :)
جواب سوالت رو پیدا کردم
Deleteبه جای هر 1 پیمانه جودوسر پرک باید 2/3 پیمانه آرد جایگزین کنیم
عزیزم من با هرچی که تو دستور مینویسم
دستور رو میپزم
اگه ننوشتم یعنی فقط چغندر داره
بافت چغندر مثل هویجه
به همون سفتی
مطمئن باش میپزه
ولی چون رنده کردیم مثل رده رده های رنگی تو بافت مافین معلوم میشه که خوشکله
ایشالا درست کردی خوشت بیاد
مرسی عزیزم
Deleteدوست دارم امتحانش کنم
منظورم از دوتاش کرنبری و چغندر بود :)
چون شما گفتی کرنبری برای رنگش ریختی
گفتم شاید چغندر تنها این رنگیش نکنه
دستت درد نکنه امیدوارم به خوبی مال شما بشه:)
کرنبری رنگ نمیده گلم
Deleteایشالا درست کنی و لذت ببری
:-)
Salaam khaste nabashid, man asheghe in mafina shodam faghat ye soal daram ,Mishe begid jo do sar be English chi mishe? Mamnon az lotfeton:)
ReplyDeleteمیشه Oatmeal یا Oat
Delete:-)
Mamnonam atefe joon hamin emroz dorost mikonam:)
ReplyDeletemahi