Pages

Monday, July 30, 2012

مکعبهای هلو



اکثر این دسرهای کانادایی کم شیرین و کم چربی هستند. چه مزه ای داره وقتی با استرس و ترس کمتری میخوریشون.
بد نیست یه مدت هم از دسرهای شیرین و چرب خودمون دور بودن، گرچه با هیچ چی حاضر نیستم عوض کنم لذت خوردن شیرینی ها و حلواهای خودمون رو.

مواد لازم:

شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
هلو خرد شده 3 پیمانه
آب لیمو ترش 1،1/2 قاشق سوپخوری

برای خمیر:

جو دوسر پرک 1،1/4 پیمانه
آرد 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
عسل 2 قاشق سوپخوری

Monday, July 23, 2012

کریسپی سیب و آلوی سیاه



کریسپ crisp در واقع یه خمیر ترده متشکل از کره، شکر قهوه ای، آرد و جو دوسر که به عنوان روکشی برای لایه ای از میوه ها توی ظرفمون استفاده میشه و در کانادا و آمریکا رایجتره. شاید بهتر باشه بگیم نوع مغذی تر crumble هست که زادگاهش بریتانیاست و متشکل از آرد، شکر و کره است. از هر دوشون به عنوان روکش تارتها هم استفاده میشه که در اینصورت کلمه کریسپ یا کرامبل به اسم تارت اضافه میشه.
بسته به طعم میوه ای که استفاده میکنیم میتونیم مغز ها یا دونه ها رو به صورت پودر یا خرد شده با خمیر کریسپ مخلوط کنیم. 
دستوری که من همیشه ازش استفاده میکنم، یه دستور مغذیه از یه شف کانادایی کبکی و حاوی سبوس هم هست. یه دسر خوشمزه و خوش عطر که حداقل بدون عذاب وجدان میشه خوردش چون اینقدری توش میوه و چیزای به درد بخور دیگه پیدا میشه که میشه شکر و کره رو فراموش کرد.

مواد لازم:
سیب 4 عدد
آلو سیاه 3 یا 4 عدد
نشاسته ذرت 4 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 1/2
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ

برای رویه:
جو دو سر پرک 1/2 پیمانه
سبوس 1/3 پیمانه
پودر نارگیل 1/3 پیمانه
آرد 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق سوپخوری
آب میوه طبیعی 4 قاشق سوپخوری

Tuesday, July 17, 2012

بستنی موزی


یعنی من عاشق این بستنیهای خونگی شدم. مخصوصا وقتی یه روز با یه عالمه موز مواجه میشی که همشون رسیده هستند به سرت میزنه چند تا دسر موزی باهاشون درست کنی و در کنارشم بستنی.

مواد لازم:

موز رسیده درشت 4 عدد
شکر 2/3 پیمانه
آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری
خامه 35% 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه


تارتتن موز




تارتتن tarte tatin در واقع تارت یا پای وارونه است که برای اولین بار در هتلی به نام هتل tatin در جنوب فرانسه درست شده، البته به طور اتفاقی. ظاهرا دختری که مسئول پختن پای سیب بوده سیبها رو در شکر و کره روی شعله مدتی فراموش میکنه و در نهایت مجبور میشه خمیر رو روی مواد بگذاره و دسری وارونه دست مشتری بده. مشتری ها هم کلی سورپریز میشند از خوردن یه دسر جدید.
خلاصه که این خراب کاری گرچه باعث اخراج دختر میشه ولی خدمت بزرگی به عالم بشریت بود.

مواد لازم:

شکر 2/3 پیمانه
کره 60 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
موز 3 عدد درشت
تخم مرغ 1 عدد
خمیر تارت طبق دستور خمیر تارت، فرمول 1

Friday, July 13, 2012

تارت موز


بهتره از موزهای حسابی رسیده که روشون لکه های قهوه ای داره برای این تارت استفاده کنیم. مزش واقعا عالیه فکر کنم اگه یه بار درستش کنید مثل من عاشقش میشید.

مواد لازم:
کره 60 گرم
شکر قهوه ای 60 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سبوس دار 90 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
موز بزرگ 2 عدد
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری

برای رویه تارت:
موز ورقه شده 2 عدد
پودر قند

برای خمیر:
از دستور خمیر تارت فرمول 1 استفاده میکنیم. روی این جمله کلیک کنید.

Monday, July 9, 2012

بستنی شکلاتی


مواد اولیه :

خامه ۲ پیمانه (whipping cream)
شیر ۱,۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
شکلات خورد شده ۳۵۰ گرم
عصاره وانیل ۱,۱/۲ قاشق چایخوری


Sunday, July 8, 2012

مرغ و میوه های خشک


این ترکیب همراه مرغ عالی میشه و میشه همراه پلو یا کنار یه سالاد میل کرد.

مواد لازم:
ران کامل مرغ 4 عدد
پیاز درشت 1 عدد
گردو 1/2 پیمانه
کشمش 1/2 پیمانه
کرنبری خشک 1/2 پیمانه
آلو 1/2 پیمانه
مرزه و ترخون خشک 1 قاشق مربا خوری
نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، میخک، دارچین
سیر یا پودر سیر
آب لیمو ترش تازه

Saturday, July 7, 2012

کوفته لوبیا


مواد لازم:
لوبیای پخته 350 گرم
گوشت چرخ شده 300 گرم
تره فرنگی 75 گرم
مرزه و ترخون خشک 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ کوچک 1 عدد
پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری پر
نمک، فلفل، زیره سیاه

مواد لازم برای سس:
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه (یا پودر سیر)
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، آبلیمو
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری


مکعبهای خرمایی




خرما بعد از پختن شیرینیش بیشتر و لذیذتر میشه و این چیزیه که من خیلی دوست دارم. این دسر کنار یه چای دارچین خیلی میچسبه.

مواد لازم: 

خرما 2،1/2 پیمانه
آب 250 سی سی
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ

مواد لازم برای خمیر:
جو دوسر پرک 1،3/4 پیمانه
آرد 1 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
کره 3/4 پیمانه

Monday, July 2, 2012

کیک نارگیل


این کیک رو کم شیرین درست کردم چون کرمی که لابلای کیک استفاده میکنیم  خیلی شیرینه، کرم دولسه دلچه، که من بیشتر دوست دارم بهش بگم تافی چون مزه تافی میده.

مواد لازم:

آرد 2،3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1،3/4 پیمانه
کره 1 پیمانه
شیر نارگیل 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1/2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل درشت 200 گرم
شیر کنسانتره شیرین (شیر عسلی)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...