Pages

Thursday, March 21, 2013

مافین خرما و موز


دستور مافین موز و خرما رو پیش از این نوشته بودم. تو این دستور جای موز و خرما عوض شده و برعکس قبلی مزه خرما غالبه بر موز.

مواد لازم :

آرد 1،1/2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
خرما خرد شده 1،1/3 پیمانه
موز رسیده خردشده 2 عدد متوسط
روغن مایع گیاهی 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
تخم کتان

با این مقدار مواد 12 تا مافین خواهیم داشت.
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
برای پوره کردن خرما، خرماهای خرد شده رو همراه 8 قاشق سوپخوری آب روی حرارت میگذاریم، فقط برای چند دقیقه تا خرما کمی له بشه. از جوش شیرینی که در مواد اولیه داشتیم یک پینچ برمیداریم به خرما اضافه میکنیم و هم میزنیم. جوش شیرین کمک میکنه سلولهای خرما متلاشی و بهتر پوره بشند. میگذاریمش کنار تا خنک بشه.

تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم و روغن، ماست و خرما رو با فاصله اضافه و مخلوط میکنیم.

مواد خشک رو داخل کاسه دیگه ای باهم مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مایع مافین اضافه میکنیم. در آخر هم موز خرد شده رو میریزیم.


اگه بوی ادویه رو دوست دارید کمی دارچین یا زنجبیل خیلی خوب میشه بهش اضافه کنیم.
کپسولهای مافین رو داخل سینی مافین قرار میدیم و با مواد پرشون میکنیم. کمی از سر قالب باید خالی بمونه تا مافین سرریز نشه.
روی مافین تخم کتان یا هرچیز دیگه ای خواستیم میپاشیم.


مافینها رو مدت 30 دقیقه داخل فر قرار میدیم.
بعد از پخت از قالب درشون میاریم و روی توری فلزی قرار میدیم تا خنک بشند.

مافین مغذی ایه و میتونیم بهش خشکبار خرد شده هم اضافه کنیم.


نوش جون ......


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...