Pages

Sunday, March 31, 2013

توپی فندقی


این توپکهای فندقی خوشکل یکی از شیرینیهای امسال عیدم بود. من شیرینیهای ریز رو ترجیح میدیم. هم مهمونا میتونند چند مدل شیرینی رو بچشند به جای یه شیرینی بزرگ، هم برای افرادی که خیلی هوش و حواسشون دنبال کالریهای روزانست مناسبه.

مواد لازم:

فندق درشت خرد شده 2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
کره 1 پیمانه (227 گرم)
شکر دانه ریز 2/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند


اولین کار اینه که فندقهای خرد شده رو تست کنیم. به روش قدیمی خودمون که داخل تابه داغ میریزیم و گهگاهی هم میزنیم تا نسوزه و به قول خودمون بو داده بشه ولی خیلی زمان میبره؛ روش دیگه اینکه روی سینی فر پهنشون کنیم و داخل فر داغ قرار بدیم تا خشک و بو داده بشه و زمان کمتری میبره.

فر رو با حرارت 325 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
صبر میکنیم تا فندقها خنک بشند. بعد با غذاساز پودرشون میکنیم. اینکه میگم پودر نه اینکه در حد آرد، همونطور که در عکس پایین مشخصه.


نمک و آرد رو به مواد اضافه و مخلوط میکنیم. بعد کره و شکر و در مرحله بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم. تا حدی میزنیم که خمیر یکدستی داشته باشیم.


خمیر نسبتا سفتی داریم که به راحتی قابل شکل دادنه.
روی سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم. از خمیر گلوله هایی درست میکنیم درشت تر از فندق کوچکتر از گردو. داخل سینی میچینمشون. لازم نیست فاصله زیادی بینشون باشه چون شیرینیهامون پف نمیکنه و از هم خیلی باز نمیشه.
داخل فر قرارشون میدیم تا بپزند، مدت 15 دقیقه. بعد از پخت رنگ شیرینی روشن تر میشه.


میگذاریم تا کاملا سرد بشند و داخل پودر قند میغلطونیم.


برای غلطوندن پودر قند رو داخل ظرف خورشت خوری میریزیم، شیرینیها رو چند تا چند تا داخلش میندازیم و ظرف رو میچرخونیم تا همشون قل قل بخورند و آغشته به پودر قند بشند. اینطوری کمتر زمان میبره تا دونه دونه :-)


معمولا پودر قندها بار اول تا حدی به خورد شیرینیها میرند.
من هر بار قبل از چیدن داخل ظرف همون تعدادی رو که لازم دارم دوباره به پودر قند آغشته میکنم.
دوست داشتید شیرینی هاتون بیشتر بوی عید به خودش بگیره یه کم پودر هل و گل سرخ هم با پودر قند مخلوط کنید.


نوش جان ............... شیرین کام باشید.

source:bakeorbreak.com

10 comments:

  1. سلام عاطفه جان. دو شبه وبلاگتونو پیدا کردم و دارم استفاده می کنم از مطالبش. هم خواستم تشکر کنم ازتون

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست من
      خوش اومدید
      :-)
      شاد باشید همیشه

      Delete
  2. عالی معرکه
    زری

    ReplyDelete
  3. خیلی نقلی و خیلی خوشگل وبامزه دستتون درد نکنه عاطفه جان واقعا عالی درست کردید با توجه به طعم فندق حتما خیلی خوشمزه است ....کامتون شیرین

    ReplyDelete
  4. با سلام خدمت شما
    يه سئوال : آيا بايد فندق رو با پوست پودر كنيم
    ممنون

    ReplyDelete
    Replies
    1. با پوست اگه باشه بهتره چون عطر و طعم بهترى به شيرينى ميده

      Delete
    2. ممنون از جوابتون،موفق و پيروز باشيد و مرسى از اينكه اطلاعاتتون رو در اختيار ديگران قرار ميدهيد.

      Delete
  5. ببخشید میشه به جای فندق از مغزهای دیگه هم استفاده کرد؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. بله عزیزم
      میتونید از مغزهای دیگه هم استفاده کنید

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...