Pages

Wednesday, April 24, 2013

گلابی کاراملیزه



گلابی هم مثل سیب، از اون میوه هاییه که بعد از پخت مزه دلچسبی داره. این دسر هم خیلی سریع آماده میشه و کنار یه کوپ بستنی ترکیب دوست داشتنی میشه.

مواد لازم:

گلابی متوسط 3 عدد
کره 3 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای روشن 1/4 پیمانه
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1 پینچ
چوب دارچین
گردو یا بادام یا فندق


اول از همه درباره گلابی، یه توضیح کوچیک.
مثل سایر میوه ها انواع مختلفی داره و در هر کشوری بعضی از اونها در دسترس ترند. نوعی که برای کار ما مناسب ترند bartlett pear یا anjou pear هستند. زود میپزند و در عین حال بافت سفتی دارند و فرم خودشون رو از دست نمیدند حین پخت. بگم که گلابی که به گلابی سیبی یا asian pear میشناسیم برای این کار اصلا مناسب نیست و علاوه بر اینکه خوب نمیپزه تو زمان کوتاه، شیرین هم نیست.



هر کدوم از گلابی ها رو 4 قسمت میکنیم و بخش هسته دار میانی رو با یه قاشق چایخوری خالی میکنیم.
کره رو آب میکنیم و دو طرف برش خورده رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه. نصف چوب دارچین رو هم داخل کره همراه میوه ها سرخ میکنیم تا عطر و طعمش به خورد گلابی بره.


قسمت بیرونی گلابی ها رو سرخ میکنیم و شکر قهوه ای و یک پینچ جوز هندی و نمک رو اضافه میکنیم.
از 3 طرف برشها رو داخل شکری که آب میشه سرخ میکنیم تا حسابی کاراملیزه بشند. گردو درشت خرد شده رو هم اضافه میکنیم.
حواسمون باشه که همه این کارا چند دقیقه ای بیشتر وقت نمیگیره و شکر از زمانی که آب میشه شدیدا مستعد سوختنه. شعله رو خیلی زیاد نمیکنیم.


این مقدار برای 6 نفر کافیه البته به شرطی که طرفمون خیلی شیکمو نباشه.
با یه کوپ بستنی وانیل یا کارامل سرو میکنیم. گردو حسابی ترد میشه. در کنارش گلابی نرم شده و گرمه که بستنی کنارش رو کم کم آب میکنه. ترکیب دلچسبی بهمون میده.


یعنی طاقت نیاوردم عکس بگیرم. همزمان شروع کردم به خوردنش :-)


7 comments:

  1. هی وااای من عاشقشم با سیبم عاالی میشه

    ReplyDelete
    Replies
    1. این سیب لا مذهب تو همه چی خوشمزه میه
      :-)

      Delete
    2. کلی از لامذهب خندم گرفت !

      Delete
    3. هه هه ... این تکه کلام منه
      :-)

      Delete
  2. دستتون درد نکنه عاطفه جون ،خیلی خوشمزس.
    من چند وقت پیش این ویدئو رو دیدم به نظرم ایده ی خوبیه و خوشمزه به نظر میاد .این پست شما اینو یادم انداخت .یه نگاه بندازید
    http://www.youtube.com/watch?v=sfnMGyc9iUU&list=UUgYcS6JPNwvNR-gSwQX9TDw&index=31

    ReplyDelete
    Replies
    1. وای ی ی ی ی
      عالیه
      درست کردم قبلا
      هم با سیب
      هم با گلابی
      کلا تارتتین از تارت خوشمزه تره
      :-)
      مرسی عزیز

      Delete
    2. خواهش می کنم عاطفه جون ، منم می خوام درستش کنم،کلا نرکیب سیب و گلابی با دارچین و گردو خیلی عالی می شه

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...