Pages

Tuesday, February 19, 2013

سرکه رزبری


مواد لازم:

سرکه سفید
رزبری تازه یا یخ زده


روش کار خیلی راحته. 
رزبری تازه یا یخ زده رو داخل سرکه سفید میریزیم و مدت 2 هفته زمان میدیم تا رزبری رنگ و مزه و عطرش رو به سرکه بده. 
بعد از 2هفته میوه ها رو جدا میکنیم و سرکه رو از صافی رد میکنیم. به میوه ها دیگه احتیاجی نداریم. سرکه قرمز خوشرنگمون رو داخل شیشه نگهداری میکنیم.
سرکه رزبری آمادست.


عطر و طعم سرکه فوق العادست و میتونیم ازش برای تهیه سس سالاد استفاده کنیم یا مستقیما روی سالاد سرو کنیم؛ یا داخل سسهای گرم و سایر رسیپی ها ...




7 comments:

  1. چه جالب عاطفه جان ، چقدر هم خوشرنگ شده

    ReplyDelete
    Replies
    1. حتما امتحانش کن عزیزم ... خیلی بو و طعمش خوبه

      Delete
  2. خیلی خوشرنگ شده عاطفه جون ،باید طعم جالبی هم داشته باشه.دستتون درد نکنه

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی عزیزم
      بو و طعم رزبری واقعا ملموسه

      Delete
    2. من خیلی عطر و طعم رازبری رو دوست دارم،حتما امتحانش می کنم.خیلی ممنون

      Delete
  3. وای چه رنگیییییییییی...خیلی عالی بود

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...