اسمش کوکیه، ولی اینقدر نرم و خوشمزست که من ترجیح میدم بش بگم "کلوچه".
مواد اولیه :
جودوسر پرک 2،1/2 پیمانه
آرد 1،1/4 پیمانه
کره 3/4 پیمانه (170 گرم)
شکر قهوه ای 1،1/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سیب درشت 2 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
کره و شکر قهوه ای رو با همزن خوب میزنیم، 2 تا 3 دقیقه تا کرمی و روشن بشه. تخم مرغ، شیر و وانیل رو اضافه میکنیم.
در ظرف دیگه ای تمام مواد خشک و ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم به باقی اضافه میکنیم.
سیب ها رو پوست میگیریم و رنده درشت میزنیم. با مواد مخلوط میکنیم. مخلوط سفتی خواهیم داشت ولی طبیعیه. حین پخت سیب رطوبتش رو پس میده و کوکی خشک نمیشه.
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه، برای 15 تا 20 دقیقه.
سینی فر رو کمی چرب میکنیم یا کاغذ روغنی پهن میکنیم.
برای اینکه شیرینیهامون یک اندازه بشه از قاشق بستنی استفاده میکنیم. از مواد برمیداریم و با فاصله روی سینی میچینیم.
اگه خیلی روی اندازه و گرد بودنشون حساس باشیم دورشون رو با دست گرد میکنیم و روشون رو با دست کمی فشار میدیم و صاف میکنیم، که البته من اینکار رو نکردم.
اگه خیلی روی اندازه و گرد بودنشون حساس باشیم دورشون رو با دست گرد میکنیم و روشون رو با دست کمی فشار میدیم و صاف میکنیم، که البته من اینکار رو نکردم.
مدت 17 تا 20 دقیقه در فر میپزیم. بین 28 تا 30 کوکی خواهیم داشت اگر از قاشق بستنی کوچک مثل قاشق من استفاده کنیم.
میتونیم همراه سس دارچین گرم سروش کنیم.
به به ... خیلی هم سالم و مقوی
من عاشق سیب تو پخت و پز هستم
ReplyDeleteالبته تو کیک و شیرینی
چون میدونم طعم خارق العاده ای به اونها میده
این کوکی ها با توجه استفاده از جو , باید خیلی هم سالم باشه
مرسی عاطفه جون , همه چیز زیباست و خسته نباشی
ممنون گیلدا جون :)
Deleteبه به ، چقدر عالی شدن ، منم یه کوکی درست کردم که توش سیب رنده شده داشت ، خیلی مطبوع بود ، حدس میزنم که چقدر خوشمزه شدن عزیزم ، نوش جونتون و خسته نباشی :)
ReplyDeleteAz dastour pokhte kouki sib kheili mamnoun man ham be shoma in salado taghtim mikonam ta shoma ham dorost konid va lezat bebarid
ReplyDeletehttp://youtu.be/CYKipPh3-eA
blogetoun kheili zibast
salam o khasteh nabashid. ye nokteh: baking soda baraye salamati mozer ast, be vijeh dar kasani ke moshkele govareshi darand. chon kareton khobeh v mahalle morajeae doustdaran hastid, be hamin nesbat mas,ouliatetan sangintar mishavad. jahate ettela, be baking soda dar vikipedia morajea konid. movaffagh bashid. be digar dostane hamkaretoun ham lotfan begoied.
ReplyDeletein douste aziz nokteye khobe salamati o goshzad kardand. man hamin dastore kokie sib ro bedone joshe shirin dorost kardam, khaili ham khob shod v doashon kardam. jalebe bedonin ke be jaye shekar ham asal rikhtam v be jaye kareh!! roghane nargil masraf kardam (ke zararesh kamtar basheh). vaghean ba in shiveh khob shod. shayad be kare digaran ham biad. dasteton dard nakoneh v salamat bashid hamisheh.
ReplyDeleteبا سلام
ReplyDeleteاگر جوش شیرین نداشتیم چه باید جایگزین آن کرد
میتونید به جاش فقط یه نوک چاقو بکینگ پودر پیشتر بریزید
Delete