Pages

Thursday, December 3, 2015

کیک هویج و پرتقال


 برای این کیک خوشمزه چی لازم داریم :

آرد ۲,۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۱,۳/۴ پیمانه
روغن مایع گیاهی ۳/۴ پیمانه
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
هویج رنده شده ۴ پیمانه
گردو خرد شده یا کشمش (یا مخلوط هردو) ۱,۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱,۱/۲ قاشق چایخوری 
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنچ

فر رو روشن میکنیم با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تا گرم بشه.
سفیده و زرده های تخم مرغ رو جدا میکنیم.
سفیده ها رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم بشه و کمی سفت. ۱ پیمانه از شکر قهوه ای رو الان لازم داریم. چک میکنیم حتما شکر قهوه ای دونه دونه و یکدست باشه. شکر رو حین هم زدن کم کم به سفیده اضافه میکنیم تا سفیده کاملا خودش رو بگیره.

سفیده رو میگذاریم یخچال و ادامه میدیم.
زرده ها رو با باقی شکر قهوه ای مخلوط میکنیم تا شکر کامل داخل تخم مرغ حل بشه. به ترتیب رنده پوست پرتقال, روغن و آب پرتقال رو اضافه میکنیم.



آرد, بکینگ پودر و ادویه ها رو داخل ظرف دیگه ای جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.

هویج و کشمش رو مخلوط میکنیم. در این مرحله خمیر سفتی داریم. سفیده تخم مرغ رو به مواد کیک اضافه و با لیسک و دورانی و به آرومی مخلوط میکنیم تا پوفش نخوابه.

نکته : قالب احتیاجی به چرب کردن نداره,چون چربی موجب میشه در پایان پخت کیک حجمش رو از دست بده.
داخل قالب رو کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم. مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و میپزیم. بعد از پخت حدود ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و از قالب خارج میکنیم تا کامل خنک بشه.


زمان پخت کاملا بستگی به اندازه قالب داره. مواد کیک زیاده و داخل قالب های معمولی ۹ اینچی تقریبا ۷۰ دقیقه زمان میبره.
من مواد کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم کردم و داخل دو تا قالب همزمان پختم, چون ضخامتش نصف میشه حدودا ۵۰ دقیقه زمان برد. اگر همه مواد رو یکجا استفاده میکردم ضخامتش دوبرابر تصویری میشد که میبینید.
برای کل مواد میتونیم از یک قالب ۹ در ۱۳ اینچ هم استفاده کنیم که باز ضخامت کیک میشه همین که میبینید یا کمی بیشتر. ولی اگر کیک رو با فراستینگ قراره پوشش بدیم همون قالب ۹ اینچ مناسبه.
روش تهیه فراستینگ مناسب برای این کیک رو اینجا در سایت قاشق چنگال میتونید بخونید, البته نیازی به اضافه کردن رنگ خوراکی نیست : فراستینگ پنیر خامه ای


نوش جون ... ..........
source:http:ricardocuisine.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...