Pages

Wednesday, March 9, 2016

توپی بادامی


یه شیرینی ریز و خوشمزه دیگه, برای پیشواز نوروز :)

مواد اولیه :

آرد ۲ پیمانه
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه
نمک ۱ پنچ
عصاره بادام ۲ قاشق چایخوری
بادام خرد شده ۲/۳ پیمانه
پودر قند اضافه


اول از همه باید بادام رو بو بدیم. به روش قدیمی خودمون که داخل تابه داغ میریزیم و گهگاهی هم میزنیم تا نسوزه, روش دیگه اینکه روی سینی فر پهنشون کنیم و داخل فر داغ قرار بدیم تا خشک و بو داده بشه. بادام بهتره با پوست باشه و اونقدری خرد شده باشه که داخل شیرینی مشخص باشه.

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره که باید به دمای محیط رسیده باشه با پودر قند مخلوط میکنیم. اونقدری میزنیم تا کره نرم و کرمی بشه. عصاره بادام رو اضافه میکنیم.
آرد و نمک رو جداگانه مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. در آخر هم بادام بو داده که باید خنک شده باشه. 


روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه قاشق چایخوری پر برمیداریم و گرد میکنیم. میتونیم شیرینی ها رو با فاصله کم از هم داخل سینی بچینیم. برای ۱۵-۱۴ دقیقه داخل فر گرم میپزیم.
میگذاریم تا کاملا سرد بشند و داخل پودر قند میغلطونیم.


معمولا پودر قند بار اول تا حدی به خورد شیرینیها میرند.
من هر بار قبل از چیدن داخل ظرف همون تعدادی رو که لازم دارم دوباره به پودر قند آغشته میکنم.
دوست داشتید شیرینی هاتون بیشتر بوی عید به خودش بگیره یه کم پودر هل و گل سرخ هم با پودر قند مخلوط کنید.


source:cookingclassy.com

2 comments:

  1. با سلام و خسته نباشی وای این توپی ها خیلی خوشمزه به نظر میان دستتون درد نکنه یه سوال داشتم میشه خمیرش رو قالب زد به جای گرد کردن ممنون میشم زود جوابمو بدین مرسی از راهنماییتون

    ReplyDelete
  2. سلام دوست عزيز
    راستش امتحان نكردم قالب زدنش رو
    ولى خوب اگر خواستيد امتحان كنيد حتما خمير رو داخل پلاستيك بگذاريد و دو ساعت داخل يخچال استراحت بديد
    بعد بگذاريد به دماى محيط برسه
    چون همير تخم مرغ نداره كوكى ها بعد از پخت ترد و شكننده ميشند
    پس خمير رو نازك باز نكنيد
    ٧، ٨ ميلى متر ضخامتش باشه خوبه

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...