Pages

Saturday, August 30, 2014

کیک کنجد و ارده




این یکی دیگه از اون کیک هاییه که دستورش کلی بالا پایین شده و اینقدری مواد اولیش کم و زیاد شده تا بلاخره بالانس بشه. چند باری درستش کردم تا بلاخره موفقیت کامل حاصل شد و شد این رسیپی.

گذاشتمش تو دسته بندی کیک های وارونه چون یه جورایی هم کیک وارونه کنجده. 

مواد لازم :

آرد ١,١/٤ پیمانه
شکر قهوه ای ١,١/٤ پیمانه
ارده ١/٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
کنجد ١/٤ پیمانه
روغن ١/٣ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد 
بکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
جوش شیرین ١/٤ قاشق چایخوری
وانیل ١/٢ قاشق چایخوری
نمک ١ پینچ 
کره


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغ و شکر قهوه ای رو با هم میزنیم تا گلوله ای از شکر باقی نمونه.
وانیل, روغن, ارده و شیر رو یکی یکی به مواد اضافه میکنیم.

در ظرف دیگه ای آرد, جوش شیرین, نمک و بکینگ پودر رو جداگانه با هم مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم.


کف قالب رو با کره حسابی چرب میکنیم. تو عکس مشخصه که منظورم یکی دو قطره روغن نیست.
١/٤ پیمانه کنجد داریم که نیاز نیست بو داده هم باشه چون میره کف قالب و برشته میشه.
کنجد رو کف قالب میریزیم و قالب رو میچرخونیم تا دیواره ها هم بهش آغشته بشه. مایع کیک رو داخل قالب میریزیم.


میگذاریمش داخل فر حدودا 45 تا 50 دقیقه تا خوب بپزه. زمان پخت البته بسته به سایز قالب میتونه تغییر کنه.
بعد از پخت کیک رو برمیگردونیم و میگذاریم خنک شه.


از ١/٤ پیمونه کنجد که استفاده کردم تقریبا ٢ قاشق چایخوریش کنجد سیاه بود. فقط برای اینکه ظاهر قشنگی پیدا کنه. میتونیم با کمی تخم کتان که قهوه ای هستش یا دونه های ریز دیگه جایگزینش کنیم. نبودش هم زیاد مهم نیست.   


یه خوشمزه دیگه برای یه دورهمی خانوادگی یا دوستانه دیگه ... ..........

2 comments:

  1. هم ظاهرش قشنگه و هم عالی شده.دستتون درد نکنه.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...