Pages

Wednesday, August 6, 2014

پودینگ دانه چیا و توت فرنگی


چند ماه پیش دستور پودینگ با دانه چیا یا تخم شربتی رو گذاشته بودم. کمی درباره این دونه توضیح دادم اولش که یه نگاهی بهش بندازید کلی به دردتون میخوره.
دستور قبلی ساده بود. این دستور هم با توت فرنگی هست ولی به شکل یه دستور کلی بهش نگاه کنید چون میتونیم توت فرنگی رو با یک یا چند میوه دیگه ای که دوست داریم جایگزین کنیم. میزان شیرینیش رو هم بسته به میوه تنظیم میکنیم. من عسل میریزم که سالم تره اگر نه شکر یا هر جایگزین طبق سلیقه.

مواد اولیه:

توت فرنگی 225 گرم
عسل 1،1/2 قاشق سوپخوری
دانه چیا 1/3 پیمانه
1 پیمانه شیر بادام (یا شیر سویا یا شیر نارگیل)


روش تهیهش خیلی راحته.
توت فرنگی رو پوره میکنیم و باقی مواد رو اضافه میکنیم.
حسابی مخلوط میکنیم تا دانه ها همه جای مواد یکسان پخش بشند و گلوله نشند.
داخل ظرف دردار حداقل 3 ساعت و اگه بیشتر هم بتونیم بهتر، در یخچال میگذاریم.


اگه آخر شب آمادش کنیم فردا صبحش یه صبحونه مقوی داریم که تا ظهر بلکم بیشتر نگهمون میدارند. نگاه نکنید چه فسقلی اند این دونه ها، همون مَثَل فلفل نبین چه ریزست. این فینفیلی ها هم کلی انرژی میدن بهمون.


بزرگترین حسن این دونه ها اینه که با هرچی مخلوط بشند مزه اونو میگیرند و این دستمون رو خیلی باز میگذاره.
روش رو مغز ها و میوه های خرد شده میریزیم و نوش جان ن ن ن ن ن :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...