Pages

Thursday, April 16, 2015

شیرینی انگشتی مربایی


این شیرینی یه کمی وقت گیره ولی تعداد زیادی شیرینی میده بهمون و بسیار خوش خوراکه.  

مواد اولیه :

کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر ۲/۳ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد 
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
مارمالاد
پودر قند


برای شروع بگم که مارمالاد, کره و تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشند.
کره و شکر رو با هم اینقدری هم میزنیم تا نرم و کرمی شکل بشه. زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم.
ارد و نمک رو مخلوط و به مواد اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه. آرد بیشتری اضافه نمیکنیم.

فر رو با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
از خمیر گلوله هایی با قطر ۲ونیم سانتیمتر درست میکنیم و اونها رو داخل سینی فر که کاغذ شیرینی پزی داخلش پهن کردیم میچینیم, با فاصله.
با انگشت کوچیکه داخل گلوله های خمیر حفره ای ایجاد میکنیم. من چون ناخن داشتم با انتهای یک قاشق چوبی که کاملا گرد بود اینکار رو کردم.
خمیرهاتون رو که گلوله میکنید بلافاصله هم داخلش رو سوراخ کنید. اگه نه در مجاورت هوا کمی خشک میشند و موقع فشار خوردن، ترک میخورند.


شیرینی ها رو مدت ۷ دقیقه میپزیم. همونطور که در عکس هم مشخص هست, خمیر شیرینی حین پخت باز و حفره های داخلشون کم عمق میشه. پس حفره ها رو عمیق تر ایجاد میکنیم تا به اندازه کافی فضا برای مارمالاد باقی بمونه.

در تهیه مارمالاد معمولا از ژلاتین یا پکتین استفاده میشه. به همین خاطر مارمالاد رو زودتر از یخچال بیرون میگذاریمش تا هم دمای محیط بشه و قبل از استفاده کمی هم میزنیم چون بافت سفتی داره و نمیخوایم روی شیرینی تیکه تیکه بایسته.
نکته مهم دیگه اینکه اگه مارمالاد خانگی دارید که ژلاتین یا پکتین نداره خیلی مناسب اینکار نیست چون معمولا خیلی رقیقه و به درد این کار نمیخوره.

برای انتخاب مارمالاد من از مارمالاد زردآلو, توت فرنگی و بلوبری استفاده کردم.


بعد از ۷ دقیقه شیرینی رو از فر خارج میکنیم و داخل هر کدوم حدودا نصف قاشق چایخوری مارمالاد میریزیم, اینقدر که لب به لب بایسته. مجددا برای ۶ دقیقه داخل فر میپزیم.
بعد از پخت ۱۰ دقیقه ای زمان میدیم تا خنک بشه بعد از سینی خارج میکنیم چون شیرینی به شدت شکننده هستش.


وقتی کاملا سرد شد روش رو فقط کمی پودر قند میپاشیم. شیرینی به اندازه کافی شیرینه پس پودر قند زیاد نمیریزیم. این پودر قند رو میتونیم از دستور حذفش کنیم.


فنجون چای رو آماده کنید لطفا ^_^ همراه این شیرینی خیلی میچسبه.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...