Pages

Saturday, June 27, 2015

کیک موز و کره بادام زمینی


این چهارمین دستوری هست که با ترکیب موز و بادام زمینی میگذارم, قبلا روش تهیه مافین, کوکی و یه نوع کلوچه رو نوشتم.
البته یه کمی کالریش بالاست ولی خوب همین چربی کیک باعث نرم شدنش میشه.
این کیک رو هم با کمک دستور کیک وارونه کنجد و ارده پختم, با یه سری تغییرات کوچولو. 

مواد اولیه :

آرد ۱,۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱,۱/۴ پیمانه
کره بادام زمینی ۱/۲
موز له شده ۱ پیمانه (۲ عدد متوسط )
شیر ۱/۴ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱,۱/۲ قاشق چایخوری 
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ




فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغ و شکر قهوه ای رو با هم میزنیم تا گلوله ای از شکر باقی نمونه.
وانیل, کره بادام زمینی, موز له شده, روغن و شیر رو یکی یکی به مواد اضافه میکنیم.

در ظرف دیگه ای آرد, جوش شیرین, نمک و بکینگ پودر رو جداگانه با هم مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم.


کف قالب رو با کره حسابی چرب میکنیم, مایع کیک رو داخل قالب میریزیم.
برای روی کیک میتونیم از بادام زمینی خرد شده, گردو, بادام یا هر چیز دیگه ای استفاده کنیم. من البته از کنجد استفاده کردم. 

میگذاریمش داخل فر حدودا 45 تا 50 دقیقه تا خوب بپزه. زمان پخت البته بسته به سایز قالب میتونه تغییر کنه. من داخل قالب های مینی لوف ریختم که تقریبا 30 دقیقه بیشتر زمان نبرد.


مثل همیشه تاکید میکنم که اگر از موزهای کاملا رسیده و نرم که پوستشون لکه های قهوه ای داره استفاده کنید, مزه موز در کیک محسوسه اگر نه مزه موز مشخص نخواهد بود.


bon appétit :) :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...