آنچه که برای این کیک خوشمزه لازم داریم :
کره ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه ۱/۴ پیمانه
آرد ۱,۱/۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
بلوبری ۱,۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
رنده پوست لیمو ترش ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره که به دمای محیط رسیده و شکر رو هم میزنیم تا روشن و کرمی بشه. تخم مرغها یکی یکی اضافه میکنیم و بعد رنده پوست لیمو ترش.
شیر رو اضافه میکنیم. آب لیمو رو هم باید کم کم و حین هم زدن اضافه کنیم.
۱,۱/۲ پیمانه آرد رو همراه باقی مواد خشک باهم مخلوط و به مواد کیک اضافه میکنیم.
فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.
بلوبری ها رو همراه ۲ قاشق آرد که داشتیم داخل کاسه ای میریزیم و با چند چرخش به ارد آغشته میکنیم. تقریبا ۲/۳ از بلوبری ها رو به کیک اضافه میکنیم. خیلی هم نمیزنیم تا میوه ها له نشند.
قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی داخلش پهن میکنیم. مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و باقی میوه ها رو روش میپاشیم.
کیک رو برای 45 تا 50 دقیقه میپزیم. بعد از پخت حدود ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و از قالب خارج میکنیم تا کامل خنک بشه.
چون همون شب که پختمش, میدونستم خورده میشه و وقتی برای عکس گرفتن نمیمونه, یه کمی از مواد کیک رو داخل قالبی کوچولو ریختم و هم زمان پختم. به همین خاطره که اندازه یه نعلبکی شده :)
به به ... ...........
No comments:
Post a Comment