Pages

Monday, August 7, 2017

سوپ شقاقل و لوبیا سفید


مواد لازم:

شقاقل 400 گرم
گیاه رازیانه (فِنِل) 100 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سیر 1 حبه
لوبیا سفید پخته 500 گرم
آب مرغ یا سبزیجات 2 لیتر
نمک - فلفل سیاه یا سفید - پودر زنجبیل
روغن زیتون
آب لیمو ترش
خامه 2 تا 3 قاشق سوپخوری



سبزیجات رو درشت خرد میکنیم و با 2 قاشق روغن زیتون تفت میدیم. تفت دادن به افزایش طعم و مزه سبزیجات کمک میکنه اما رنگ سبزیجات نباید عوض بشه.
آب مرغ، لوبیا، نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزند.
بعد از پخت کامل سبزیجات, سوپ رو میکس میکنیم.


اینکه غلظت سوپ چقدر باشه سلیقه ایه. میتونیم با اضافه کردن آب مرغ یا حتی شیر رقیقش کنیم. اما اگه هنوز خیلی رقیق باشه، سوپ رو میگذاریم دوباره روی حرارت تا غلیظتر بشه.
وقتی از روی حرارت برداشتیم خامه رو اضافه میکنیم. این مقدار که گفتم کافیه برای این مقدار سوپ ولی خامه بیشتر میشه سوپ چرب تر و خوشمزه تر.


آخر کار کمی آب لیموترش تازه اضافه میکنیم. من موقع سرو روش کمی چیلی و زیره پاشیدم.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...