Pages

Wednesday, August 9, 2017

اسکن چدار، سیر و زیتون


روش تهیه اسکن هایی که تا به حال پختم اگر نگاه کنید، تا به حال همه رو با دستگاه غذاساز درست کردم. این بار با دست و بدون دستگاه درست کردم. ببینید اینطوری هم خوب میشه.

یه چیز خوب و خوشمزه ای که از این کلوچه شور دوست دارم اینه که پنیرهای توش حین پخت آب میشه و از کناره ها میزنه بیرون و برشته میشه :) به به

مواد اولیه :
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
ماست 1/2 پیمانه
آرد 2 پیمانه + 1 قاشق سوپخوری
شیر سرد 2 قاشق سوپخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
سیر 2 حبه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
فلفل سیاه قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
زیتون 1/2 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه

برای رویه :
تخم مرغ 
نمک و فلفل سیاه


برای شروع فر رو با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
آرد, شکر, بکینگ پودر, نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم.
کره سرد که به قطعات کوچک تقسیم کردیم رو رو اضافه میکنیم و با دست یا دستگاه مخلوطشون میکنیم تا ذرات آرد کاملا به کره آغشته بشه و گلوله ای باقی نمونه.
تخم مرغ، ماست و شیر هم رو اضافه میکنیم.


پنیر چدار رو درشت رنده میزنیم. همراه سیر له شده و زیتون خرد شده رو با باقی مواد مخلوط میکنیم. زیتونهای من وسطشون فلفل داشت که با همونا خرد کردم.
نکته خیلی مهم اینکه اگر از آرد all purpose استفاده میکنیم میزان آرد همونیه که تو دستور هست. خمیر احتیاج به ورز دادن نداره. همین که مواد خوب مخلوط شدند کافیه.


خمیر آماده رو روی سطح آرد پاشی شده با وردنه گرد باز میکنیم، به ضخامت 1 سانتی متر. به۸ تا ۱۰ قسمت مساوی برش میزنیم. 
روش رو تخم مرغ میمالیم و کمی نمک و فلفل میپاشیم. بهتره از نمک و فلفل دانه درشت استفاده کنیم، هم برای روی خمیر هم برای داخلش.
داخل سینی فر که کمی چرب شده یا روی کاغذ روغنی میچینیم و داخل فر که گرم شده میپزیم، برای حدودا 20 دقیقه.


این نوع برش روش سنتی برش اسکن هست. میتونید خمیر رو بعد باز کردن به هر سایز و شکلی که مناسب برای سرو هست قالب یا برش بزنید. اگر به عنوان فینگر فود یا مزه استفاده میکنید در سایزهای ریز آمادش کنید.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...