یک غذای ساده، سریع و کم هزینه. خیلی مناسبه برای دوستانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارند.
برای سس:
ماست 1/3 پیمانه
مایونز 1/3 پیمانه
لیمو ترش 1 عدد
فلفل سیاه - نمک
برای کراکت:
تخم مرغ 2 عدد
پیازچه 4 عدد
گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه
آرد سفید 1/4 پیمانه
آرد سوخاری 3/4 پیمانه + آرد سوخاری اضافه
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
سس تند
نمک
ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
اول از همه سس رو آماده میکنیم. قسمت سبز یا زرد لیمو رو با رنده ریز رنده میزنیم و آب لیمو رو میگیریم. با ماست، مایونز، فلفل سیاه و کمی نمک مخلوط میکنیم. سس رو داخل یخچال نگه میداریم تا زمان مصرف که البته خیلی هم دیر نیست.
برای کراکت، تمام مواد رو همراه پیازچه و گشنیز خرد شده و جز تن ماهی با هم مخلوط میکنیم تا خمیری شکل بشند. سس تند رو مثل نمک بسته به ذائقمون میریزیم. من از سس خردل dijon استفاده کردم.
برای کراکت، تمام مواد رو همراه پیازچه و گشنیز خرد شده و جز تن ماهی با هم مخلوط میکنیم تا خمیری شکل بشند. سس تند رو مثل نمک بسته به ذائقمون میریزیم. من از سس خردل dijon استفاده کردم.
تن ماهی رو اضافه میکنیم. نباید اونقدر هم بزنیم که بافت تن کامل متلاشی بشه. بهتره تکه های ماهی قابل مشاهده باشند.
آرد سوخاری رو داخل ظرفی میریزیم. از مواد به اندازه یک نارنگی برمیداریم و به شکل دایره ای به ضخامت 1 سانت درش میاریم. بهتره اندازه کراکت بزرگتر از این نباشه چون بافتش خیلی ترده و سرخ کردنش در اندازه کوچکتر راحت تره. هر دو طرف کراکت و اطرافش رو آغشته به آرد سوخاری میکنیم.
به جای اینکه دونه دونه درستشون کنیم و داخل روغن بگذاریمشون، به اندازه ای که تابه جا داره کراکت درست میکنیم و همزمان سرخشون میکنیم. تا سرخ بشند سری بعدی رو آماده میکنیم.
داخل تابه رو هم پر از روغن نمیکنیم. با کمی روغن (وقتی که داغ شد) هر طرف کراکت رو فقط 2 دقیقه با شعله زیاد سرخ میکنیم و برای سری بعدی دوباره روغن میریزیم. اینطوری دیگه مجبور نیستیم داخل روغن سوخته دفعه قبل سری جدید رو سرخ کنم.
از این مقدار مواد 14 یا 15 عدد کراکت خواهیم داشت.
همراه سس سروشون میکنیم. سرد یا گرم در هر 2 صورت مزه خیلی خوبی داره و به دلیل اینکه طولانی مدت سرخشون نکردیم سبزیهای داخلشون تازگی و طعم اصلی خود رو از دست ندادند.
نوش جان ..........
source:canalvie.com
:) عالی است دستت درد نکنه عاطفه جان
ReplyDeleteممنون عزیز .......
Deleteایییییم ، معلومه خوشمزست ، گشنیز همایونی باشه و خوشمزگی نباشه :))))
ReplyDeleteواقعا از بافتش لذت بردم ، مرسی خانومی
واقعا مزش خاصه
Deleteخودم کلی خوشم اومدددددد
جات خالی رزی جون
اسم ماهی که میاد من ، ناخودآگاه دست و پام شل میشه ...عاشق ماهیم
ReplyDeleteبه خصوص که به این روشها هم تهیه شه ....یومی ی ی ی
من خودم همه جور ماهی رو نمیتونم بخورم
Deleteفقط تیلا پیا و سالمون میخورم
و میگو
همین کراکت رو با ماهی هم میخوام امتحان کنم
دوست میدارم بسیار زیاد . نوش جونتون .
ReplyDelete:-)
Deleteعالی شده. خیلی ممنون
ReplyDeleteمنتظرتونم.
malome khooooooooshmazast khanoom
ReplyDeletedastet dard nakone
مرسی لیلا جونم
Deleteراستی گیاهخوار باشی میگو و ماهی هم نمیخوری ؟؟!!
Man ino dorost Kardam, khosh maze shod. Merc az shoma.
ReplyDeleteنوش جون دوست عزیز
Deleteچه خوب که خوشتون اومد
:-)
vaghan khoshmaze bood khili aliiiiiii :*****************************
ReplyDeleteنوش جون دوست من
Delete:-)
dastet dard nakone,eshala dorostesh mikonam ,maalome ke kheili khoshmazast
ReplyDeleteخیلی ساده و لذیذه
Delete:-)
Aya misheh tu fer ham gozasht?
ReplyDeleteمیشه دوست عزیز ... سینی فر رو کمی چرب کنید و یک طرفش که چند دقیقه موند بر گردند.
Deleteفقط طولانی مدت داخل فر نباشه چون مواد داخلش نیاز به پخت طولانی ندارند و ممکنه خشک بشه.